Viquipèdia:Avaluació d'articles/Història de Sibèria

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Història de Sibèria[modifica]

A veure si entre tots podem donar una opinió per a la millora de qualitat d'aquest article. Està traduït a partir de l'edició castellana, tot i que corregint-ne les incoherències i afegint més informavió adicional.És un tema que m'agrada i que trobe que contribuirïa a l'ascens en qualitat de la Viquipèdia, doncs pense que probablement ara per ara aquesta edició en català de l'article ja és el més complet de tota la Viquipèdia sobre el tema--Juliette,je t'aime (disc.) 18:39, 19 set 2009 (CEST)[respon]

He llegit el principi del teu article i em sembla molt complet i intens. Malauradament, necessita encara molts retocs per ser un bon article de qualitat. Et recomano:
1) Revisar profundament i amb calma els errors ortogràfics i gramaticals (ja veuràs que jo ho he fet amb els tres primers paràgrafs del text).
2) Intentar enllaçar paraules claus o tècniques, com Imperi Turc o Túmul amb el seu article corresponent de la viquipèdia. Crec que un bon article d'història necessita aquests enllaços per poder situar al lector.
3) Crec que estaria bé incloure-hi un apartat d'Enllaços Externs, semblant al que hi ha a la viquipèdia anglesa.
Si hi veig res més ja t'ho faré saber.--Aylaross (disc.) 15:57, 24 set 2009 (CEST)[respon]

Gràcies, company, ho tindre en compte--Juliette,je t'aime (disc.) 16:49, 25 set 2009 (CEST)[respon]
Una consulta de la base de dades ha revelat que els tres articles més importants relacionats amb aquest article que manquen a la Viquipèdia en català són els següents:

Moscòvia-Peter Simon Pallas-Ruta del Mar del Nord

Si us plau, considereu la possibilitat de crear aquests articles per complementar l'article en avaluació. Això contribuirà a fer més completa la Viquipèdia. Gràcies. – EVA (bot) missatges aquí; aquesta funcionalitat està en fase de proves, és possible que els articles proposats no estiguin directament relacionats amb l'article.