Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes/Arxius/2006/07

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Cafetera de juliol[modifica]

Als tecnicismes de la Taverna hi tenen lloc converses sobre qüestions tècniques del programari de MediaWiki, codis wiki, i afers relacionats amb qüestions informàtiques. Actualment es mostren les converses del mes d'abril, però si voleu recuperar converses d'un mes anterior, inactives o antigues, busqueu-lo a l'arxiu dels tecnicismes per a copiar-lo sencer i portar-lo ací, inserint-lo al final amb la vostra nova intervenció.
Mostra la taverna sencera | Amunt | Inicia un nou tema


Icona d'una tassa de cafè Taverna de la Viquipèdia

Arxius de juliol del 2006

Icona d'una nota enganxada en un tauler Novetats
Icona de globus de diàleg Polítiques
Icona d'eines manuals Tecnicismes
Icona d'un paraigua Propostes
Icona d'un globus de diàleg amb un interrogant Ajuda
Icona d'una flor General

categories amb Internet Explorer Versió: 6.0.2800.1106[modifica]

He hagut de baixar dues líneas la categoria a l'article: H. G. Wells, perquè amb l'Internet Explorer sortia tapant el darrer paràgraf de l'article. Plàcid Pérez Bru 05:41, 19 jul 2006 (UTC)

eminem.com[modifica]

Supose que un bot està implantant Rocío Jurado i Carretera del Karakorum per a fer propaganda de eminem.com, de les últimes versions n'a demanat la destrucció en Paucabot, però crec que estos dos articles s'han eliminat en altres ocasions, almenys una més i fa poc de temps. No hauríem d'incloure eminem.com a la lista negra? (no tinc temps per a més) –Pasqual bústia 08:01, 28 jul 2006 (UTC)