Viquipèdia:VIII Viquimarató de la Llengua Catalana/Preguntes freqüents

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
VIII Viquimarató de la Llengua Catalana
Del 5 al 12 de novembre de 2021

Coordinació: Amical Wikimedia i Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya


Necessito ser membre d'Amical o haver editat abans la Viquipèdia?[modifica]

No, aquest esdeveniment és obert a tothom. Només cal registrar-se com a usuari de la Viquipèdia per poder editar els articles.

M'he d’inscriure per participar-hi?[modifica]

No és obligatori però s'agraeix molt perquè facilita l’organització i el recompte de la feina. Per això es demana la inscripció i, si és possible, l’article o articles que es pensin treballar. Pots inscriure't aquí.

Què he de fer?[modifica]

Podeu triar entre diferents tipus de tasques a partir de la llista que us proposem: crear i ampliar continguts amb referències a partir de fonts fiables, revisar l’ortografia o la correcció dels textos, traduir articles des del català a altres idiomes i a l'inrevés, etc.

Què passa si no sé quin article treballar?[modifica]

A partir dels articles que queden disponibles en la llista, un cop altres participants ja s’han autoassignat els que volen treballar, només cal decidir quin resulta més atractiu. La consulta de la bibliografia també pot ajudar a decidir-se.

Puc crear un article que no estigui previst a la llista proposada?[modifica]

Es poden crear articles que les persones participants tinguin interès a crear, sempre tenint en compte que han de tenir interès des del punt de vista d’una enciclopèdia i que han de complir els criteris d’admissibilitat i notabilitat de la Viquipèdia.

Més dubtes?
Pregunteu aquí