Viquipèdia Discussió:Articles demanats/en

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Seguiment

Hola, un dubte. Quan s'afegeix l'iw a la viquipèdia anglès, (o es crea acà l'article), cal esborrar-ho aquí? o posar "fet"?... Salut Aleator 19:22, 28 set 2006 (UTC)

Tant se val, el que importa és que la propera persona que miri el llistat no vagi als que ja estan fets --Razor Ramon HG 01:53, 29 set 2006 (UTC)
No creieu que la llista s'hauria de posar al dia? Hi ha molts d'aquests articles "demanats" que no cal que es demanin més, perquè ja tenen la versió catalana. Això es veu en el parèntesi del costat, quan està en blau. Ara bé, hi ha moltíssims noms que no tenen el nom català al costat i no es pot saber si ja estan fets o no. I us puc assegurar que n'hi ha que sí que tenen l'article en català, com Muqdisho, la capital somali, que vaig reanomenar jo mateix ja que abans sortia amb el nom italià de Mogadiscio. Enric 15:04, 2 maig 2007 (CEST)
L'he actualitzat una mica, eliminant els que ja estan enllaçats i afegint entre parèntesis les traduccions dels articles que veia clares. Amb els que queden en blau s'hauria de comprobar que existeix l'enllaç interwiki, afegir-lo si cal, i eliminar-los de la llista.
Potser també seria bona idea actualitzar la llista. El que passa és que no entenc gens aquests 'commands' de sota. Algú sap com es fan servir?--RR (Què n'has de dir?) 19:44, 2 maig 2007 (CEST)

Actualització

Crec que seria bona idea actualitzar la llista. --Meldor 01:53, 31 oct 2007 (CET)