Viquipèdia Discussió:Contribució de la quinzena/Arxiu de darreres contribucions quinzenals

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Estaria bé que es poguèssin veure les contribucions quinzenals al costat de l'article corresponent.

--Bestiasonica (discussió) 19:15, 9 març 2008 (CET)

Crec que és més usable veure el llistat de més recent a més llunyà en comptes del que es veu ara del més antic al més recent. Que creieu? --Bestiasonica (discussió) 18:46, 17 jul 2008 (CEST)

Crec que no val la pena la feina d'invertir la llista, però si vols fer-ho sense que això et tregui temps de la quinzena actual, tu mateix. També estaria bé posar títols amb els anys, però també portaria feina perquè caldria modificar el nivell dels altres títols.--Pere prlpz (discussió) 18:53, 17 jul 2008 (CEST)
Fet Fet! Crec que és més pràctic perquè la darrera quinzena queda a la part superior. També seria interessant afegir una plantilla com les de les avaluacions arxivades perquè en la corresponent plana de discussió es pugui saber que un article ha estat impulsat amb la "quinzena". Com ho veieu?--Peer (discussió) 23:12, 5 ago 2008 (CEST)
He canviat el títol de les seccions per prioritzar el nom de l'article que es treballa a cada quinzena. Així, des de l'índex, tenim informació de més interès.--Peer (discussió) 07:30, 18 nov 2008 (CET)