Viquipèdia Discussió:Elecció de verificadors de comptes d'usuari/2011

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Proposo que utilitzem les mateixes regles que vàrem començar a fer sevir el 2009 i que vam ratificar l'any passat. Són aquelles del famós «desfassament» de nou mesos i mandats de 18 mesos. Per si no les recordeu les torno a posar:

  • Es poden presentar com a candidats tant els dos checkusers en actiu, si opten per la renovació, com altres candidats nous que compleixin els requisits.
  • S'elegiran dos candidats. En cas que no es compleixin els requisits per l'aprovació, quedaran automàticament renovats els checkusers actuals.
  • El període d'elecció serà de 18 mesos pel més votat i de 9 mesos pel segon, excepte si algun dels dos guanyadors prèviament demana ser elegit només per a 9 mesos.
    • Però el període d'elecció o renovació serà de 12 mesos si no s'arriba a realitzar votació o si es fa per a elegir un sol checkuser.
  • En cas que algun checkuser en actiu no resulti renovat o no es presenti a la renovació, no serà donat de baixa fins al moment en què els substituts estaran plenament operatius.

--SMP​ (+ disc. xat) 22:51, 5 març 2011 (CET)

Com que ningú no hi diu res, ho passo a la pàgina de les eleccions. --83.54.203.188 (discussió) 15:27, 8 març 2011 (CET). PD: Sóc l'usuari SMP i aprovo aquest missatge --SMP​ (+ disc. xat) 15:30, 8 març 2011 (CET)