Viquipèdia Discussió:Pàgines de discussió

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Aquí podeu discutir sobre les pàgines de discussió de la Viquipèdia.

Si us plau, no utilitzeu aquesta pàgina per a discutir sobre altres temes.

Willy31igd ha amagat aquest apunt (historial)
85.192.72.88 (discussiócontribucions)

tens rao

Resposta a «art prehistoria»
105.109.147.4 ha amagat aquest apunt (historial)
Resposta a «The Notion Club Papers»
Pparesf (discussiócontribucions)

Hi ha un error molt clar en la informació que dóna aquest article. Diu que es va casar amb Guillem d'Entença l'any 1242 i que el seu fill va ser Berenguer I d'Entença. Aquest personatge va néixer al voltant de l'any 1000 i per tant és impossible que fos el seu fill.

Segons l'Enciclopèdia Catalana el fill de Guillem I i Alamanda fou Berenguer V d'Entença.

Tampoc és correcte l'enllaç amb el marit, ja que no era Guillem de Montpeller ni Guillem de Montcada.

Resposta a «Alamanda II d'Entença»

Quin és l'any de desdoblament de la carretera.

2
81.36.110.207 (discussiócontribucions)

Potser la memòria em traeix, però recordo de petit, als anys 1970, haver passat per sota de l'Arc per carretera. Algú podria confirmar fins quin any es va poder circular per sota l'Arc?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Suposo que parlem del mateix arc.

He intentat respondre-ho mirant a commons:Category:Arc de Berà, però només tenim fotos molt antigues que ja estan en domini públic (dels anys 20 o una cosa així) o fotos molt modernes.

Ara bé, a la meva edició de la Guia de Catalunya, de Josep Pla, que és de setembre de 1971, hi ha una foto de l'arc Francesc Català Roca on la carretera ja no passa per sota, tot i semblar un carrer de poble i no una carretera nacional, amb els estàndards actuals. Aleshores, és poc probable que la carretera encara passés per sota l'arc a principis dels 70.

Resposta a «Quin és l'any de desdoblament de la carretera.»
PetitOzu (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

@PetitOzu: Si la pregunta és si pots fer servir la informació i el text d'un web:

  • El text no el pots copiar, a menys que t'autoritzi adequadament l'autor del text (pots veure Viquipèdia:Autoritzacions) o que el web tingui una llicència lliure compatible amb la de la Viquipèdia.
  • La informació es pot fer servir si el web es pot considerar una font fiable, i citant la font (més informació als enllaços).

El web http://webs.xadica.cat/danielcardona/militancia/el-seu-entorn/persones/francesc-millet.html té una llicència CC-BY 4.0 que crec que és compatible amb les de la Viquipèdia (es podria copiar, per tant), però el web sembla més aviat un web personal que, a més diu que copia continguts d'altres webs, que no se sap quina fiabilitat ni quina llicència tenen. Aleshores, jo miraria de treballar amb alguna font alternativa.

{{subst:AvísFR|Cobla-Orquestra Antiga Pep}}--~~~~

1
Indiketa (discussiócontribucions)

Manquen referències a Cobla-Orquestra Antiga Pep

Hola Swpl60dmrqd9wnky,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Cobla-Orquestra Antiga Pep. --~~~~

{{subst:Recordatori admissibilitat|Biblioteca Municipal de Cervelló}}--~~~~

3
Ollevrequí (discussiócontribucions)

{{subst:Recordatori admissibilitat|Biblioteca Municipal de Cervelló}}--Ollevrequí (disc.) 11:31, 18 gen 2016 (CET)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Ollevrequí: No sé si el teu missatge és una pregunta. Suposo que la resposta que busques és a Viquipèdia:Admissibilitat i potser a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

La qüestió clau és si alguna font fiable independent de la biblioteca n'ha parlat amb una cobertura significativa. S'han fet llibres sobre la biblioteca? Articles acadèmics? Tesis doctorals? Com a mínim n'han parlat prou els diaris com per poder fer un article a partir del que diuen els mitjans?

Si la resposta és que sí, aleshores cal posar les referències a l'article. Si la resposta és que no, aleshores aquesta informació interessant estaria millor en una pàgina personal o un bloc que a la Viquipèdia.

Ollevrequí (discussiócontribucions)

@Pere prlpz: he posat la informació d'un estament públic de Cervelló per tal de donar-ho a conèixer, com altres biblioteques municipals tenen el seu article. Buscaré referències de premsa i la història de la biblioteca del poble que es remunta a mitjans del s. XX. Merci

83.45.30.45 (discussiócontribucions)

Hola desde Castilla...

Leo que dice que la version abreviada de Snto Daomingo de Guzmn es ''gallo muy feo'' seguido de una sonrisa...

Ademas, esta editado en castellano y no en catala...

Saludos desde Castilla...

SMP (discussiócontribucions)

Fet! Gracias!

Isabel Ribera LLuch (discussiócontribucions)
Resposta a «Viquipèdia Maria Canals i Cendrós.»
Cap més tema anterior