Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Basílica de Sant Francesc d'Assís

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

@Medol: Comentaris:

  1. Neutralitzar: la fama del sant era ja universal. (jo eliminaria aquest tros) Fet Fet!--Medol (disc.) 17:26, 2 maig 2014 (CEST)
  2. Em pots especificar quina frase de la font diu això? No he estat capaç de trobar-ho. Si més no em sembla presumptuós el "entre els més importants d'aquells anys.": "Tot el complex arquitectònic va ser completat en poc més d'un segle, per la qual cosa es van contractar a mestres arquitectes, artesans i pintors d'entre els més importants d'aquells anys." Fet Fet! No era literal. He reescrit aquesta part cenyint-me més al text.--Medol (disc.) 17:26, 2 maig 2014 (CEST)
  3. Des de la meva ignorància em sorgeix una pregunta: No hi ha hagut més restauracions des del segle XIII fins el XIX-XX?--KRLS , (disc.) 13:21, 24 abr 2014 (CEST) Arquitectòniques significatives no. Sí que s'hi van incorporar elements artístics singulars, pintures i frescs, com s'explica.--Medol (disc.) 15:19, 5 maig 2014 (CEST)

Necessita alguns retocs

Cal encara una relectura de l'article, com que queden uns quants castellanismes (estar tret de d'ésser per a la veu passiva, preposició «en» 2014 en lloc de «el 2014» amb dates, «en» en lloc de «a». Per citar el llibre d'estil de la Universitat Oberta de Catalunya més, sovint es fa servir artificiosament el verb trobar-se en casos en què seria molt més senzill i genuí posar-hi un altre verb conjugat.». N'he tret uns quants, però no sóc especialista d'ortografia. Excepte aixó és un article molt interessant.--Flamenc (disc.) 11:27, 16 juny 2014 (CEST)

Lloc

Encara un petit detall: a l'intro es diu que la basílica s'ha construït al lloc on Francesc morí, al text més lluny es diu que és el lloc, on Francesc va ser enterrat (que el mateix hauria triat). És el mateix lloc? --Flamenc (disc.) 11:56, 16 juny 2014 (CEST) Gràcies per les observacions. El separen entre quatre i cinc quilòmetres, ho he afegit. Fet Fet!--Medol (disc.) 13:10, 16 juny 2014 (CEST)