Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Far West

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article està molt bé, però crec que tens totes les referències sense la plantilla de «citar web» pel que no es poden consultar ni veure res. --MarisaLR (disc.) 16:39, 2 gen 2011 (CET)

Ups! Téns raó, tot i que ningú ho va advertir durant el temps que l'article s'ha estat avaluant. Miraré de resoldre-ho, tot i que pot ser una bona feinada.--Climent Sostres (disc.) 00:15, 4 gen 2011 (CET) :Fet Fet! Marisa, pots mirar si l'article ja mereix el teu vot? Gràcies!--Climent Sostres (disc.) 15:28, 4 gen 2011 (CET)

Les referències a la bibliografia s'ha de fer en format curt enllaçat. Et felicito per no tenir enllaços vermells, però no hauria de ser a costa de no enllaçar allò que no existeix. Alguns items (Luisa Ann Swain, Jim Bridger, batalla de Picacho Peak, Union Pacific Railroad, Southern Pacific Line, Colt 45, Smith & Wesson, etc...) haurien de tenir enllaç tot i que no existeixi l'article encara. --amador (disc.) 20:40, 5 gen 2011 (CET)

Amador, he decidit fer-te cas i he creat uns quants enllaços vermells, que téns raó que feien falta, i que tant de bo aviat siguin nous articles. Espero que d'aquesta manera ja puguis emetre el teu vot i, sinó, espero els teus nous comentaris. Moltes gràcies.--Climent Sostres (disc.) 23:23, 6 gen 2011 (CET)
Vot canviat!. Pel que fa a les referències enllaçades, t'he corregit les d'un parell de llibres per a que vegis a que em referia. Si tens temps i ganes, ja faràs la resta. Et felicito perquè és un article molt complert. Salut !--amador (disc.) 06:38, 7 gen 2011 (CET)
Moltes gràcies.--Climent Sostres (disc.) 10:11, 7 gen 2011 (CET)