Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Imperi Sassànida

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No he votat article de qualitat en:

  • llengua: a l'article es combinen el pretèrit perfet i el pretèrit perifràstic. Cal triar-ne un (preferentment el perfet, per l'estil del text) i aplicar-lo a tot arreu.
  • referències: les notes i les referències estan barrejades, no sé si es pot solucionar. La qualitat de les referències em sembla bastant dubtosa tenint en compte que no enllaçen enlloc i que en la majoria de casos no citen el nom de l'obra, només l'autor i la pàgina. Les referències s'haurien de passar a la plantilla {{cite book}}.
  • imatges: N'hi ha bastants però crec que alguna de les seccions podria tenir-ne alguna d'afegida que li vindria bé.

En una nota apart, em sembla que la convenció és posar les referències després dels signes de puntuació. – Leptictidium (pm!) 22:05, 4 abr 2008 (CEST)

A part dels comentaris d'en Leptictidium, per mi, la part de la llengua és fluixa, hi ha massa frases inconnexes en els paràgrefs, i la lectura no és clara. --Panotxa (discussió) 11:27, 6 abr 2008 (CEST)

He posat en el seu lloc, crec, tots els punts de les referències i dels peus de fotografies.--MarisaLR (discussió) 19:27, 6 abr 2008 (CEST)

He afegit totes les imatges possibles sense que el text quedi saturat. Les referències són de l'anglesa, hauré de preguntar allà a veure que em responen. He començat a repassar altra vegada la llengua. Panotxa, podries concretar quins paràgrafs no són entenedors?--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 21:15, 6 abr 2008 (CEST)
Les referències estan a baix, a l'apartat de bibliografia. L'autor i la pàgina de les notes són dels llibres que surten en aquest apartat--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 21:23, 12 abr 2008 (CEST)
He canviat tots (diria jo) els pretèrits perifràstics per perfets--Guillem d'Occam (Digues, t'escolto) 22:10, 12 abr 2008 (CEST)