Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Josep Maria Jujol i Gibert

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Algunes de les "c" de "carrer" de la llista d'obres estan en majúscula i altres en minúscula. Caldria posar-les totes iguals.--94.65.13.133 (discussió) 13:50, 20 abr 2010 (CEST)

Fet Fet!--amador (disc.) 21:46, 20 abr 2010 (CEST)

Tenint en compte que he votat de manera bastant diferent a la resta d'usuaris, crec que he de justificar la meva opinió:

M'he mirat l'article detingudament per veure si podia canviar el meu vot i aconseguir, així, donar-li la distinció de qualitat. Malauradament, comparant l'article amb altres biografies que ja són de qualitat, com la d'Antoni Gaudí o Antoni Tàpies, segueixo trobant mancances en l'escrit. De fet, com més detalladament me'l llegeixo més mancances hi trobo. A l'article de Jujol es comenta, per exemple, que va rebre diferents influències i que va ser innovador en l'arquitectura. No obstant, l'article no es detén a explicar amb rigor aquestes afirmacions. A més, hi trobo a faltar un apartat en el que es comenti l'estil i tècnica que utilitzava, tal i com s'ha fet en d'altres articles viqui.

Degut a aquesta possibilitat real d'ampliar molt més el text, per tant, crec que se l'hauria de considerar com un article bo i no com un article de qualitat. Ja em sap greu no poder-hi posar la medalleta ja que jo sóc la primera en considerar prioritària la qualitat davant la quantitat. Però, en aquest cas, penso realment que la quantitat és ampliable, de manera que l'apartat biogràfic es pugui equiparar en llargària a l'apartat de les seves obres.--Aylaross (disc.) 11:59, 29 abr 2010 (CEST)