Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Palau Nacional (Barcelona)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article és molt complert. Malauradament, segueix patint d'alguns errors ortogràfics i gramaticals que no s'han acabat de polir. Per exemple, a l'últim paràgraf hi ha escrit arquitectessa quan en català, el femení d'arquitecte és simplement arquitecta. A més, si vas llegint les frases et vas adonant que has de rectificar mentalment les puntuacions: comes, punts, etc. Això només pot significar que realment, cal una reestructuración completa de les frases. Si tot això s'arregla podria canviar el meu vot.--Aylaross (disc.) 15:15, 3 feb 2010 (CET)

    • Suposo que tens tota la raó, li fa falta una repassada lingüística, de fet, sempre ho demano i en estar tant de temps a avaluació... en fi a veure si algú pot mirar-ho. Pel que fa a la paraula arquitectessa si és correcte en català (l'ho he verificat en diversos diccionaris) i també a :[1] --MarisaLR (disc.) 16:04, 3 feb 2010 (CET)
L'article en si és molt bo, però el que ha assenyalat Aylaross em fa dubtar. Em reservo el vot a l'espera de notícies. – Leptictidium (auderiense) 10:48, 6 feb 2010 (CET)
En espera el meu vot fins les correccions lingüístiques que està fent en Peer.--MarisaLR (disc.) 10:52, 6 feb 2010 (CET)