Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Tahitià

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No sé si el proponent pot votar. Jo ho he fet. Si no es pot, esborreu els meus vots SUP. Vilallonga · (digui digui) 21:36, 25 set 2006 (UTC)

És cert, no hi ha imatges. Algú pot dir quines imatges es podrien posar sobre la llengua tahitiana? Vilallonga · (digui digui) 21:43, 25 set 2006 (UTC)
Posar una imatge sobre les illes (localització) i alguna sobre algun escrit en tahitià com senyals (no sé si haurà algú de la viqui francesa o tahitiana que puga penjar-ne alguna). Crec que eixes són les més bàsiques. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:54, 25 set 2006 (UTC)
En principi serien textos, per exemple l'imatge del primer text que es conserve, o bé un mapa indicant la repartició i localització dels diferents dialectes. Però també es podria incloure una imatge pel pītī, l'arbre que no té traducció. En altres casos la foto de l'últim parlant d'alguna llengua extingida en el segle passat, etc.
En tot cas ja es diu a les normes que els vots d'imatges són computables, però no són un requisit.
I jo diria que tens dret a votar. –Pasqual · bústia 21:59, 25 set 2006 (UTC)
Ja hi ha imatges. Vilallonga · (digui digui) 22:07, 25 set 2006 (UTC)
Sí, és un article força complet (potser massa i tot) i pedagògic. I té la meua aprovació parcial. M'explique:
  • Llargaria: Hi ha massa énfasi en la gramàtica que fa l'article una mica feixuc de llegir. Per això no votaré en contra però posaré un vot neutral.
  • Concreció: No sóc cap expert en llengües polinèsiques (ni molt menys), per això en principi el meu vot a la concreció és no sap no contesta. Però hi he detectat una xicoteta contradicció que en fa canviar el vot a objecció fins que no s'arregle. Al principi diu que el tahitià és una llengua parlada a l'illa de Tahití i a les illes de la Societat, tot i això l'illa de Tahití no està al camp Regió de la taula lateral, però sí illes de la Societat.
  • Estil: Hi ha moltíssims links interns repetits. Segons el llibre d'estil cada terme sols s'ha de linkar la primera volta que apareix.
--Makinal 18:17, 14 oct 2006 (UTC)
Tahití és dins les Illes de la Societat. Vilallonga · (digui digui) 18:56, 14 oct 2006 (UTC)