Viquiprojecte:Municipis de Sèrbia

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Benvinguts!·Добродошли!·Dobrodošli!

La geografia i administració de Sèrbia encara són una assignatura pendent a la nostra viquipèdia. Recentment s'han creat articles per començar a construir una base (com ara Organització territorial de Sèrbia, Regions estadístiques de Sèrbia, Regions geogràfiques de Sèrbia, Districtes de Sèrbia, articles de tots els districtes etc.) però encara queda molta feina. El tema dels municipis és un dels més incomplerts. De fet, només tenim article de 9 dels 150 municipis de Sèrbia, i tampoc no existeix article de 7 de les 24 ciutats del país. La majoria d'articles, a més són incomplets i els manquen plantilles de municipi.

Objectiu[modifica]

Els objectius d'aquest viquiprojecte es divideixen en 3 fases, encara que de fet es pot treballar alhora amb les 3.

  • Fase II: Crear articles de tots els municipis de Sèrbia (que ben mirat no són pas tants, només 150). Podeu consultar l'article Municipis i ciutats de Sèrbia.
  • Fase III: Millorar i ampliar substancialment l'article Belgrad, crear articles que hi estiguin relacionats, i convertir-lo en article de qualitat com a la wiki en anglès i en castellà.

Així mateix seria interessant debatre i unificar criteris com ara com tractar els municipis de Kosovo.

Participants assidus[modifica]

Si les teues contribucions a la Viquipèdia sovint es tracten en articles relacionats amb aquest viquiprojecte, afegiu-vos al final de la llista amb el codi de --~~~~. D'aquesta manera, si necessitem ajuda en algun aspecte, sabrem quins viquipedistes probablement sabran ajudar-nos millor.

Descripció del Viquiprojecte[modifica]

Per col·laborar amb el viquiprojecte només cal que contribuïu a crear, ampliar o millorar articles sobre els municipis de Sèrbia. Existeixen algunes plantilles de municipis segons regió:

{{Municipis de Voivodina}}

{{Municipis de SMO}}

{{Municipis de SISO}}

{{Municipis de Belgrad}}

Així mateix seria interessant afegir plantilles com ara Infotaula d'entitat de població als articles. Seria encara més interessant disposar d'una plantilla Infotaula de municipi de Sèrbia, així que si algú s'hi anima serà benvingut.

Feina feta[modifica]

Podeu afegir aquí els articles que es vagin creant o millorant, per poder saber com rutlla el viquiprojecte:


Nota: Sóc novell en això dels viquiprojectes. Per a qualsevol comentari o suggeriment deixeu un missatge aquí o a la meva pàgina de discussió--Pepe.Cornet (disc.) 17:47, 9 set 2013 (CEST)