Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:Actualització de processos

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si no recordo malament, vam aturar algunes discussions perquè existia aquest viquiprojecte. Per exemple, crec que la discussió sobre invisibilitzar la plantilla FR està en aquest cas. Si aquest projecte no està més actiu potser hauríem de reprendre les altres discussions, sigui a la Taverna o sigui en una presa de decisions.

Amortres (discussiócontribucions)
TaronjaSatsuma (discussiócontribucions)

Jo crec que s'hauria de reactivar açò.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Jo també. Però el meu paper s'havia centrat en posar-li metodologia (no totalment provada, com podeu imaginar).

Ara bé, el lideratge dels debats hauria de comptar amb un dinamitzador com qualsevol altre discussió o pressa de decisió. Crec que qui proposa un tema pot ser un bon candidat, ja que aporta la idea inicial i les ganes de solucionar-ho. Si escriu 4 ratlles de com li agradaria que funcionés o quines patologies té la situació actual, ja ha obert camí al debat i només ha de fer de pastor perquè el remat no se'n vagi a d'altres pastures.

Amortres (discussiócontribucions)

Jo vaig intentar dinamitzar temes solts però amb poc èxit, la veritat.

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

També crec que té molt de sentit reactivar-lo. Reconec que jo vaig començar amb molta empenta i que em vaig anar refredant per la dificultat i la rigidesa de tot plegat, raons alhora per no deixar-ho mort. La veritat, però, és que no puc ser a tot arreu i el Viquiprojecte Lieder que porto aquí i a WD ja em tenen prou enfeinat. Jo puc mirar d'anar participant dels debats, però no puc dinamitzar més coses sense caure en el risc de no dinamitzar res.

Resposta a «Aturat?»
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si la intenció d'aquest projecte és tenir les discussions accessibles i centralitzades i que no es perdin com a la Taverna, em temo que ho hem de millorar, perquè costa de trobar. He volgut afegir una intervenció en un fil on jo mateix havia intervingut fa dies, i m'ha costat força trobar-lo.

No sé ben bé com millorar-ho, perquè només se m'ocorre enllaçar el projecte des del portal viquipedista, que no crec que es miri gaire gent però que com a mínim tenim al marge. Un cop dins del projecte tampoc és evident on trobar les discussions.

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)

Ara estava revisant el material acumulat fa uns mesos i en el tema sobre Criteris d'admissibilitat: Científics i investigadors vam arribar a iniciar el debat, però un cop exposats els punts de vista de les 5-6 persones interessades, va decaure per manca de tutela. Els que vam parlar tots estàvem apassionats, però no necessàriament alineats.

Manca un moderador. Queda clar.

Si algú s'ofereix a fer-ho en aquest debat, ens serviria com a model.

Resposta a «Trobar les discussions»
Paucabot (discussiócontribucions)

Estava pensant que sí que tenim un mecanisme de presa de decisions que es descriu a Viquipèdia:Presa de decisions. Potser no fa falta reinventar la roda. Crec que podríem anar fent les propostes concretes com a preses de decisions (si són prou complexes) o a la Taverna, fins i tot (si la cosa és senzilla).

Pere prlpz (discussiócontribucions)

El mecanisme de presa de decisions és molt inconcret. Per començar no deixa gens clar quan una presa de decisions vinculant està convocada, i després tampoc diu gaire com continua. Ja veurem com sortirà, però no em sembla malament un espai on afinar les propostes encara que al final acabin en preses de decisions.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si desembocam en diferents PD, ja em sembla bé ...

Robertgarrigos (discussiócontribucions)

Aquesta és la intenció, efectivament. Així s'arriba a la PD amb un debat ja fet i el mateix procés de PD pot ser una mica menys feixuc.

Resposta a «Presa de decisions»
Cap més tema anterior