Viquiprojecte Discussió:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya/Guia pel professorat/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Trasllat

Segons el que hem xerrat aquí, s'hauria de traslladar el contingut d'aquesta pàgina a Viquiprojecte:Estudiants/Guia pel professorat (prèvia adaptació de format, clar). Pau Cabot · Discussió 19:35, 4 maig 2007 (CEST)

Crec que la major part de les pàgines del viquiprojecte no s'han de traslladar dins el portal perquè no hi caben, sinó que al portal hi ha d'haver un resum (o no) amb els enllaços cap a aquestes pàgines. He mirat de fer-ho amb els articles sol·licitats.--Pere prlpz 20:02, 4 maig 2007 (CEST)

Comentari

Hi ha una frase que em sembla que no és del tot certa: suposa un aprenentatge significatiu perquè la viquipèdia no admet còpies d'altres fonts (llibres de text inclosos), per tant..., ja que si està en domini públic es podria copiar íntegrament (amb viquiformat, etc.).

Aleator 16:09, 5 maig 2007 (CEST)

potser es pot reforumular, em referia a que els llibres de text que usen ara a l'aula i que són la font del 80% de les explicacions segons els darrers estudis, tenen drets d'autor (les editorials) --barcelona 18:09, 5 maig 2007 (CEST)

Premi

Proposta d'imatge

Tal i com es comenta a la pàgina del viquiprojecte similar en anglès: Award ideas, es podria atorgar aquesta imatge (de Commons) de premi per als articles excepcionals fruit d'aquest projecte. Suposo que seria motivador per als alumnes ;) --Meldor 15:26, 15 maig 2007 (CEST)

A mi hem sembla bé. Però, i com s'esculleixen els articles excepcionals? per votació? Jordicollcosta (discussió) 15:32, 15 maig 2007 (CEST)
Està molt bé, però que proposes crear unes votacions com la dels articles de qualitat exclusius per ells o d'una altra forma?--KRLS , 16:06, 15 maig 2007 (CEST)
de totes tote, d'una altra forma molt més simple i fàcil per animar la participació. Jordicollcosta (discussió) 16:20, 15 maig 2007 (CEST)
Entregar-les sense cap mena de votació sinó l'adquisició d'aquesta imatge quan nosaltres veiem un article valuós dels estudiants.! --KRLS , 16:22, 15 maig 2007 (CEST)
Si nosaltres vol dir els viquipedistes, recorda que ells (els estudiants) són viquipedistes com nosaltres, per tant això que proposes és com dir que qualsevol pot posar-se símbols d'aquests als articles que faci. Posats a fer una cosa així, preferiria anar repartint viquiestrelles als usuaris i, si voleu, alguna cosa semblant per posar a les pàgines de discussió dels articles. Per posar coses a l'article, val més que seguim el procediment i els votem com a article de qualitat, si s'ho mereixen.--Pere prlpz 16:32, 15 maig 2007 (CEST)
Pensava en alguna cosa senzilla, no passar per totes les valoracions per a l'article de qualitat. Tenia al cap una mena de votació com la d'esborrar pàgines, però sense tantes complicacions: es vota durant una setmana, i es tanca (el quòrum necessari a escollir, 2/3 per exemple). Alternativament, es podria escollir un (o 'n') entre diversos candidats.
Jo no eliminaria les votacions, veure opinions diverses sobre l'article que han creat i la participació de la Comunitat resulta força engrescador. --Meldor 22:34, 15 maig 2007 (CEST)

TiddlyWiki - una proposta per coneixer la filosofia Wiki

TiddlyWiki és una aplicació molt senzilla, disponible en català que funciona com una mena de Wiki col·lectiu o individual, i que podria ser molt adeqüada per conèixer l'esperit de col·laboració Wiki en una petita comunitat.