Viquiprojecte Discussió:El búnquer

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Paucabot (discussiócontribucions)

A El búnquer, un novell hi ha fet una edició on a cada capítol hi afegia la cançó a endevinar i si el personatge entrava al búnquer o no. A l'article enciclopèdic, l'he haguda de revertir, però potser seria interessant afegir aquesta informació aquí: Special:Permalink/28287024.

Aniol (discussiócontribucions)

Em sembla bé, però per exemple a la seva taula només hi posa el nom i se li hauria d'afegir a cada personatge el subtítol que li donen a cada un. També canviaria altres coses com per exemple que a què si entren o no, es posi amb un Sí o amb un No i no només una S o una N. Però per mi endavant si el vols animar a passar la taula al Viquiprojecte i ja anirem aportant.

Paucabot (discussiócontribucions)

Ara li ho dic.

Paucabot (discussiócontribucions)
MrWikiMaik (discussiócontribucions)

Hola, sóc nou a Wikipedia i no tinc ni idea d'enciclopèdies... Vaig fer aquesta base de dades durant l’agost per pur interès propi i vaig pensar de posar-ho a la pàgina de Wikipedia per compartir amb tothom, sense parar-me a pensar si seria adequat o no per l’article en qüestió.

Ho volia posar abans, però he estat de viatge, i -segons veig- durant aquests dies vosaltres heu muntat aquest projecte similar.

Si hagués vist el Viquiprojecte d’entrada, hauria intentat posar-ho allà, però no tenia ni idea de la seva existència. No hi hauria d’haver un link del Viquiprojecte a la pàgina principal? D’altra manera, no hi ha manera que ningú ho trobi. Perdoneu si dic algun disbarat. Com ja he dit, sóc nou en aquest món.

Tinc la taula en format Excel i puc fer els canvis que siguin necessaris. També vaig corregir un munt de faltes d’ortografia, perquè inicialment vaig pujar la taula sense corregir.

Paucabot (discussiócontribucions)

@MrWikiMaik: Jo miraria de posar-ho aquí. L'únic que has de tenir en compte és conservar els enllaços interns que permeten accedir als articles de cada personatge. Els enllaços de color blau aquí estan tots comprovats que funcionen perquè vàrem fer la feina de comprovar que els noms que havíem posat eren els mateixos que els dels articles (o hi vàrem fer redireccions). Més informació a Ajuda:Enllaços#Enllaç wiki i a Viquipèdia:Redirecció.

Resposta a «Més informació»
Paucabot (discussiócontribucions)

@Aniol: Mira de contactar amb els que duen les xarxes de @viquipedia per si ens poden ajudar a fer difusió de la iniciativa.

Aniol (discussiócontribucions)

Ara els ho he passat, però no se m'acut com podrien difondre-ho, ja que el programa de ràdio no té perfil a Twitter ni sembla que els seus locutors ho difonguin massa a les xarxes socials.

Paucabot (discussiócontribucions)

El que sí es pot fer és citar els comptes de Twitter dels tres presentadors i del director (tots quatre en tenen).

A part del compte de Twitter, es pot deixar un missatge als vídeos de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pVASxjE0bX4.

Paucabot (discussiócontribucions)

Aquest tema com el tenim?

Aniol (discussiócontribucions)

Els ho vaig comentar al perfil de Twitter de la Viquipèdia, però no en tinc resposta encara.

Resposta a «Difusió»
Paucabot (discussiócontribucions)

@Arnaugir: Tant a la web de l'emissora com als mitjans de comunicació, ho posen en minúscula.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Ep, doncs s'hauria de canviar a l'article El Búnquer. He reanomenat el viquiprojecte basant-me en l'article.

Resposta a «Majúscula»
Cap més tema anterior