4D Cinema Experience London Eye

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
London Eye 4D Experience

L'Experiència de Cinema 4D del London Eye, en anglès The London Eye 4D Cinema Experience és una activitat que s'ha creat com una "experiència en viu" per viure en primera persona la ciutat de Londres com a tal. Inclou una atracció on es passa la primera pel·lícula en 4D produïda en el Regne Unit, la qual inclou la primera fotografia aèria en 3D de la ciutat de Londres.[1]

La pel·lícula, la qual dura aproximadament quatre minuts, es considera una revolucionària pel·lícula en 4D que aporta una nova dimensió a l'experiència "Londres", proporcionant una visió completament nova de la ciutat que es a la vegada emocionant, entretinguda i impactant. D'aquesta manera es converteix en el passatemps perfecte que antecedeix la pujada l'icònic London Eye. Dins la pròpia entrada a l'atracció s'inclou el curtmetratge, i la projecció es dur a terme dins de la pròpia oficina de venda de tiquets.

Tot i que, els propis responsables de l'atracció ho recomanen molt, aquest curtmetratge no és una visita obligatòria pels qui volen visitar la nòria més emblemàtica de Londres, però sempre ajuda a completar una visita que tot i ser curta és impressionant.

Efectes 4D[modifica]

L'experiència 4D inclou, a part de les imatges en 3D de la ciutat, altres efectes especials que fan molt més completa la pel·lícula i que són els que hi donen aquesta quarta dimensió:[2]

Tots aquests factors s'ajunten i fan que l'espectador visqui una experiència sensorial total. Com a consumidor d'aquest servei 4D, sents com si estiguessis dins l'escena, ja que l'objectiu és que sentis, amb tots els sentits, allò que en cinema tradicional només sents amb la vista i la oïda.

Els efectes lluminosos que s'utilitzen en aquest espectacle són aptes per clients amb epilèpsia fotosensible.[2]

Experiència[modifica]

Cabina de vidre del London Eye

Podràs viure l'experiència de pujar a l'atracció més emblemàtica de Londres i gaudir de la panoràmica més cotitzada de tota la capital. Una atracció que, en un ambient creat per la comoditat dels visitants, amb cabines climatitzades, i completament fetes de vidre per no perdre ni un detall del paisatge, no deixa de girar a una velocitat d'allò més agradable. Com a innovació tecnològica, ara les cabines disposen de pantalles tàctils on consultar els principals monuments que s'observen des de les altures com Les Cases del Parlament, el Buckingham Palace, la Catedral de Sant Pau, etc.

Totes les entrades inclouen l'experiència 4D on podran sentir la força del vent, la neu caient sobre la cara i fins i tot sentir un terratrèmol però això si, tot des de la comoditat d'una butaca de cinema.[3]

Referències[modifica]

  1. «What is the 4D Cinema Experience?» (en anglès). Arxivat de l'original el 2018-12-02. [Consulta: 2 desembre 2018].
  2. 2,0 2,1 «What effects are included in the 4D Cinema experience?» (en anglès). Arxivat de l'original el 2018-12-02. [Consulta: 2 desembre 2018].
  3. «Entradas para el London Eye con experiencia de cine en 4D | musement». [Consulta: 2 desembre 2018].