Aprenentatge adaptatiu

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aprenentatge adaptatiu és un mètode educatiu que utilitza els ordinadors com a dispositius d'ensenyament interactius, i per orquestrar l'assignació de recursos humans i intervingudes d'acord amb les necessitats específiques de cada alumne. Els ordinadors s'adapten a la presentació de material educatiu d'acord amb les necessitats d'aprenentatge dels estudiants, com ho indiquen les seves respostes a les preguntes, tasques i experiències. La tecnologia abasta aspectes derivats de diversos camps d'estudi, incloent la informàtica, l'educació, la psicologia i la ciència del cervell.

L'Aprenentatge adaptatiu ha estat parcialment impulsat per una realització que adapta l'aprenentatge no es pot aconseguir a gran escala utilitzant els enfocaments tradicionals, no adaptatius. sistemes d'aprenentatge adaptatiu s'esforcen per transformar l'aprenent de receptor passiu de la informació de col·laborador en el procés educatiu. aplicació primària sistemes d'aprenentatge adaptatiu 'està en l'educació, però una altra aplicació popular és la formació empresarial. Han estat dissenyats com aplicacions de l'ordinador d'escriptori, aplicacions web, i ara s'estan introduint en els programes en general.

L'Aprenentatge adaptatiu s'ha implementat en diversos tipus de sistemes educatius com hipermèdia adaptatiu, sistemes tutorials intel·ligents, tests adaptatius informatitzats, i agents pedagògics basats en computadores.