Associació d'Escoles Rabíniques Talmúdiques Avançades

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióAssociació d'Escoles Rabíniques Talmúdiques Avançades
(en) Association of Advanced Rabbinical and Talmudic Schools Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusorganització sense ànim de lucre
acreditador escolar
organització jueva Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Membre deAmerican Council on Education (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Localització geogràfica
Map

L'Associació d'Escoles Rabíniques Talmúdiques Avançades (en anglès: Association of Advanced Rabbinical and Talmudic Schools) (AARTS) és una associació nacional d'acreditació basada en la fe per a les escoles rabíniques i talmúdiques. Té la seu a la ciutat de Nova York i està reconeguda pel Consell per a l'Acreditació de l'Educació Superior i el Departament d'Educació dels Estats Units.[1] En el camp de l'educació rabínica i talmúdica, l'associació es veu a si mateixa com el guardià de l'ortodòxia jueva, i com una autoritat històrica. El seu objectiu és mantenir el pensament tradicional en un món modern. La AARTS és una organització sense ànim de lucre independent, està formada per experts en el camp de la formació rabínica i talmúdica, que estableix uns estàndards educatius per tot el país. Tant els programes de pregrau com els de postgrau són avaluats per l'associació. Tots aquests programes han de complir amb els estàndards establerts en matèria d'educació, finances, i requisits de postgrau, per ser considerats aptes per a l'acreditació.[2]

Referències[modifica]

  1. «Archived copy Arxivat 2017-02-04 a Wayback Machine.». [Consulta: 9 setembre 2010]. "Council for Higher Education Accreditation"
  2. [enllaç sense format] http://www2.ed.gov/admins/finaid/accred/accreditation_pg10.html "United States Department of Education"