Bosc Comunal de Sant Llorenç de Cerdans

Infotaula de geografia físicaBosc Comunal de Sant Llorenç de Cerdans
TipusBosc comunal Modifica el valor a Wikidata
Localització
Entitat territorial administrativaSant Llorenç de Cerdans (Vallespir) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióSant Llorenç de Cerdans
Dades i xifres
Espècies conservadesPi negre, roure i faig
Activitat
Gestor/operadorComú de Sant Llorenç de Cerdans

El Bosc Comunal de Sant Llorenç de Cerdans (en francès, oficialment, Forêt Communale de Saint-Laurent-de-Cerdans) és un bosc de domini públic del terme comunal de Sant Llorenç de Cerdans, a la comarca del Vallespir, de la Catalunya del Nord.

El bosc, que ocupa 2,33 km², està dividit en dos sectors allunyats entre ells. El més petit és al nord del terme, a llevant[1] de la Farga del Mig, al nord del poble de Sant Llorenç de Cerdans. El més gran és[2] al sud-oest del terme i del poble cap comunal, al límit amb el terme de Serrallonga.

El bosc està sotmès a una explotació gestionada per la comuna de Sant Llorenç de Cerdans. Té el codi identificador de l'ONF (Office National des Forêts) F16262L.

Referències[modifica]

Bibliografia[modifica]

  • Becat, Joan. «96 - Sant Llorenç de Cerdans». A: Atles toponímic de Catalunya Nord. II. Montoriol - el Voló. Perpinyà: Terra Nostra, 2015 (Biblioteca de Catalunya Nord, XVIII). ISBN ISSN 1243-2032. 
  • Ponsich, Pere; Lloret, Teresa; Gual, Raimon. «Sant Llorenç de Cerdans». A: Vallespir, Conflent, Capcir, Baixa Cerdanya, Alta Cerdanya. Barcelona: Fundació Enciclopèdia Catalana, 1985 (Gran Geografia Comarcal de Catalunya, 15). ISBN 84-85194-60-8.