Carro de golf

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Un carret de golf comú.
Un carret de golf de senderes de desert.

Un carret de golf és un petit vehicle originalment dissenyat per portar a dos golfistes i els seus pals de golf entorn d'un camp de golf o en les senderes del desert amb menys esforç que caminar.

Els carros de golf (o caddy) vénen en una àmplia gamma de formats i són en general utilitzats per transportar petites quantitats de passatgers curtes distàncies a velocitats de menys de 15 mph (24 km / h) per ANSI Estàndard z130.1 com el fabricat originalment. En general són al voltant de 4 peus (1,2 m) d'ample x 8 peus (2.4 m) de llarg x 6 peus (1,8 m) d'altura i un pes de 900 lliures (410 kg) i 1.000 lliures (450 kg). La majoria són impulsats ​​per motors de 4 temps.

Amb l'augment de popularitat dels carrets de golf, molts clubs de golf o clubs de camp ofereixen opcions d'emmagatzematge d'energia i per a propietaris de carret de golf. Això ha donat lloc a la modificació dels carros de golf per adaptar-se al seu ús en el camp de golf en particular. Modificació típica inclou parabrisa, netejadors de boles, plats freds, el controlador del motor o la velocitat millorada (per augmentar la velocitat i / o el parell) i kits d'elevació.

Originalment carrets de golf van ser elèctricament accionats, però amb el temps la gasolina variants amb motor van començar a ocórrer. La varietat elèctric s'utilitza ara en moltes comunitats on la seva falta de contaminants, la falta de soroll, i la seguretat per als vianants i altres carros (a causa de velocitats lentes) són beneficiosos. Quan el propòsit-construït per a ús general de transport són els anomenats vehicles elèctrics veïnat (NEV), però amb diferents limitacions d'operació, tals com la velocitat màxima i la forta regulació del tipus de carrers es permeten aquests tipus de carros que s'utilitzarà. Aquests poden semblar-se als dels carrets de golf que es mostren a dalt, encara que alguns s'estan fent amb tota mena de clima carrosseries similars.

L'edat mínima per conduir un carret de golf és 13 a Alabama, Califòrnia, Iowa, Kansas, Kentucky, Rhode Island i Vermont. A Florida, l'edat mínima és 14. En tots els altres estats, l'edat mínima és de 15.

Història[modifica]

Segons es tenen antecedents, el primer ús d'un carro motoritzat en un camp de golf va ser per JK Wadley de Texarkana, Texas / Arkansas, que observo un carro elèctric de tres rodes que s'utilitzen en Los Angeles per al transport de les persones majors a la tenda de comestibles. Més tard, es va adquirir un carro i va trobar el seu mal funcionament dins d'un camp de golf.El primer carro de golf elèctric va ser per encàrrec en 1932, però no va guanyar una àmplia acceptació.En la dècada de 1930 fins a la dècada de 1950 la més estesa l'ús dels carros de golf eren per a les persones amb discapacitat que no poden caminar molt.Per intervinguts de 1950 el carro de golf havia guanyat una àmplia acceptació entre els golfistes, amb diversos fabricants (per exemple, incloent Victor Adding Machines i Sears i Roebuck ) la producció de diversos models. La majoria eren elèctric. Merle Williams de Long Beach, Califòrnia va ser un innovador principis del carro de golf elèctric. Ell va començar amb coneixement obtingut de la producció de vehicles elèctrics a causa de la Segona Guerra Mundial la gasolina de racionament. En 1951 la companyia va començar la producció en Màrqueting d'un carret de golf elèctric en Redlands, Califòrnia . EZGO va començar a produir cotxes de golf en 1954, Cushman en 1955, Club Car en 1958, Taylor-Dunn en 1961, Harley-Davidson en 1963, Yamaha Golf Car en 1979 i CT & T en 2002. Max Walker va crear el primer carro de golf de gasolina "L'Executiu Walker" en 1957. Trike format amb una interfície d'estil Vespa portava dos passatgers i borses.

Peachtree City, Geòrgia té molts quilòmetres de camins de carrets de golf que uneixen la ciutat junts. Viatgis Carret de golf és utilitzat per una gran majoria de la comunitat, especialment entre els estudiants de secundària. High School McIntosh fins i tot té un carret de golf estacionament estudiantil al campus.

A les illes (com l'illa de Santa Catalina, Califòrnia, Bald Head Island, North Captiva Island, Carolina del Nord, i d'Hamilton Island), els vehicles de motor són de vegades limitades i residents utilitzen carros de golf en el seu lloc. The Villages, Florida, una comunitat de retir de més de 70.000 persones, compta amb un extens sistema de senderes carret de golf (benvolgut en unes 100 milles (160 km)) i també permet als carros de golf en molts carrers. És la forma més popular de transport en aquesta comunitat.

A les illes tropicals de Belize carros de golf són una forma important de transport per carretera i es pot llogar pels turistes.

La comunitat residencial de Discovery Bay, Hong Kong no permet l'ús de vehicles privats, a part d'una flota de 520 carros de golf (a exclusió de les quals operen exclusivament en el Golf o els Clubs de Marina) . La resta dels 20.000 residents es basen en una combinació d'autobusos i cotxes de lloguer en viatjar per tot el municipi.

Accidents i lesions[modifica]

Juntament amb la creixent popularitat dels carrets de golf, el nombre de camps de lesions relacionades amb la compra ha augmentat significativament en l'última dècada. Un estudi realitzat per investigadors del Centre de Recerca de Lesions i Política de l'Institut de Recerca de l'Hospital Nacional de Nens va trobar que el nombre de camps de lesions relacionades amb la compra va pujar un 132% durant el període d'estudi de 17 anys. Segons l'estudi, publicat en l'edició de juliol 2008 American Journal of Preventive Medicine, hi havia lesionis cistella relacionades amb un benvolgut de 148.000 camps entre 1990 i 2006, des d'un benvolgut de 5.770 casos en 1990 a prop de 13.411 casos en 2006. Més del 30% dels camps de les lesions relacionades amb la compra va involucrar a nens menors de 16 anys.

El tipus més comú de lesió va ser de teixits tous danyats, en general només contusions, seguit de les fractures, la qual cosa constitueix el 22,3% dels casos, i laceracions, que representen el 15,5% de les lesions. Altres tipus de lesions són contusions, ferides internes, subdurales hematoma, lesió de la medul·la espinal, o el compromís respiratori agut. Encara que és poc comú, alguns casos van tenir conseqüències greus: 4 víctimes mortals, 2 parapléjicos i 1 tetraplègics lesionis han estat documentats.

Algunes de les principals causes de les lesions relacionades amb accidents carret de golf inclòs cistella bolco, la caiguda / saltant d'un carret de golf en moviment, col·lisió amb un altre vehicle o objecte fix, copejat / atropellat per un carro, entrar o sortir d'un carro. Fora de tot això, "caient o saltant d'un carret de golf va ser la causa més comuna de lesions tant per a adults i nens".

Una de les raons que contribueix és que compra les característiques actuals de seguretat de golf són insuficients per evitar les caigudes de passatgers o d'expulsió. Els carrets de golf que es mouen a velocitats tan baixes com 11 milles per hora (18 km / h) poden expulsar fàcilment a un passatger durant un torn. D'altra banda, mirant cap a enrere dels seients la cistella de golf s'associa amb altes taxes d'ejecció de passatgers, i la majoria dels carrets de golf no tenen frens en les quatre rodes (normalment frens són només en les rodes de l'eix posterior, per tant extremadament limita la seva potència de frenat).

Cistella lesionis de golf també es troben comunament a les zones desèrtiques (és a dir Valley Johnson). Conduir cotxes de golf en camins de terra, al llarg de caure pels penya-segats, per senderes rocoses que només ha de ser travessats ​​amb vehicles de 4 rodes motrius, poden portar a lesions.

Adaptació dels Carrets de golf[modifica]

Les noves tecnologies, com la SoloRider, crea un carret de golf adaptable dissenyada per a un sol usuari, està permetent a les persones discapacitades l'accés al camp de golf i el joc en si. Seients giratoris de la compra de tot, s'estén a una posició vertical, i permet que el jugador pugui mantenir-se en peus, amb el suport, i el swing amb les dues mans.

Carrets de golf extrem[modifica]

Un carret de golf extrem

Els carrets de golf estan prenent en una naturalesa extrema, sent altament modificat de la seva configuració original per realitzar semblant a la creixent popularitat de la Side by Side (UTV) . Modificacions de menor importància com a millores en la suspensió són comunes, mentre que els rediseños complets poden comprendre eixos i un motor d'una grandària completa automòbils .

Fabricants[modifica]

Vegeu també[modifica]