Consuelo Berlanga

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaConsuelo Berlanga
Biografia
Naixement18 febrer 1955 Modifica el valor a Wikidata (69 anys)
Aguilar de la Frontera (Província de Còrdova) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciópresentadora de televisió, periodista Modifica el valor a Wikidata
OcupadorTelevisió Espanyola Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm1415019 Modifica el valor a Wikidata

Consuelo Berlanga (Aguilar de la Frontera, Còrdova, 18 de febrer de 1955) és una periodista espanyola. És casada i mare d'un fill.

Biografia[modifica]

La seva trajectòria professional ha estat relacionada fonamentalment amb el món de la televisió, encara que també ha fet treballs destacats a la ràdio.

La primera experiència davant la càmera va ser a Por la mañana (1987-1989), el programa que Jesús Hermida dirigia i presentava diàriament a Televisió espanyola.[1]

Després de la finalització del programa va ser fitxada per Chicho Ibáñez Serrador per a presentar el concurs Waku Waku (1989), en el qual es va mantenir entre 1989 i 1991.

Posteriorment va passar a Antena 3 on va conduir el magazín diari Tan contentos (1991-1992), al que seguirien en la mateixa cadena el concurs Corazón de melón (1992, el musical Quédate con la copla (1992)[2] i l'infantil Cámara baja (1993). En aquesta mateixa etapa va saber també aprofitar l'oportunitat que se li va oferir de treballar a la ràdio, amb l'espai Somos como somos (1993) d'Antena 3 Radio.

Una vegada finalitzada la relació amb la cadena privada, es va traslladar a Sevilla, i el seu desenvolupament professional va estar durant anys molt lligat a l'emissora autonòmica andalusa, Canal Sur, on ha presentat l'espai nostàlgic Qué pasó con i Senderos de Gloria, un programa plantejat com a homenatge als rostres anònims de la realitat andalusa.[3]

Des de novembre de 2004 i fins a agost de 2009 realitza el programa El Punto Berlanga a Punto Radio.

El 2010 va concursar a Supervivientes. Tanmateix, al cap de set dies, es va convertir en la primera expulsada.[4] A la fi d'aquest any comença a col·laborar en el programa ¡Qué tiempo tan feliz!, a Telecinco, presentat per María Teresa Campos, on va romandre fins 2014.

Premis[modifica]

Trajectòria a TV[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]