Discussió:Associació Catalana de Vexil·lologia

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Criteri d'admissibilitat de la pàgina[modifica]

No vull iniciar un nou debat sobre aquesta qüestió, sinó precisament mirar de tancar-lo. Penso que ara mateix, després de les edicions d'en Paucabot i dels darrers retocs, amb la informació (neutral i contrastada) i les referències que conté actualment l'article (pràcticament totes externes a l'entitat) l'avís d'admissibilitat es podria esborrar. --Quercinus (disc.) 11:55, 25 març 2020 (CET)

El que té a hores d'ara aquest article, és una sobrereferenciació de manual que fa tot l'efecte de Viquipèdia:Encobriment de la manca d'admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 12:55, 25 març 2020 (CET)
El motiu d'això és que el redactor de l'article presenta un conflicte d'interessos: Tema:Ut0e3lybf31zaess i encara no ha entès que no hauria d'editar aquest article. Pau Cabot · Discussió 13:04, 25 març 2020 (CET)
Relacionat: Discussió:Club Vela Mataró. Pau Cabot · Discussió 13:05, 25 març 2020 (CET)
Doncs sembla que no, que així no tancarem pas la discussió, sinó tot al contrari. Disculpes sinceres per haver-hi insistit. Ho he fet amb la millor intenció.--Quercinus (disc.) 13:27, 25 març 2020 (CET)
Amb totes aquestes xerrades que hem tengut, me'n faig creus que encara no hagis entès que no has d'editar en articles on presentis conflictes d'interessos. De veres. Pau Cabot · Discussió 14:13, 25 març 2020 (CET)
Sincerament, ha passat un any i escaig i crec que ara entenc prou millor el paper d'un editor a la VP. Repassant els articles creats o editats vaig tornar a veure que aquest estava així-aixà, amb la infotaula sense enllaçar amb WD i amb l'avís d'admissibilitat... i se'm va ocórrer arreglar la part de la taula, posar algunes referències externes que havia trobat en fonts autoritzades (de premsa i publicades) i proposar-te de treure l'avís. Com pots veure no ha suposat una modificació en profunditat, només he provat de fer-lo una mica més enciclopèdic per si finalment era admès. En el meu cap tenia sentit per millorar la situació precedent, atès que havia passat prou temps. Probablement tu no ho veuràs així, però pel que fa a VP:ADMS crec que sovint hi ha continguts que estan en una àmplia zona de grisos entre allò admissible en una enciclopèdia i allò que no ho és. Per exemple, el fet que hi hagi nombrosos articles sobre banderes de la VP i altres edicions de WP que es basin en els articles de Vexil·la Catalana (citant-los, per cert) demostra que hi ha poques publicacions fiables sobre la temàtica i que és una referència per a les persones enteses o interessades en vexil·lologia. Però bé, en fi, no cal que tornem a discutir. Més enllà de l'admissibilitat, em faig càrrec de la política VP:CI i me l'aplico, no hi tornaré. --Quercinus (disc.) 17:11, 25 març 2020 (CET)
D'acord amb tu que no hi ha hagut cap modificació en profunditat de l'article. L'únic que hi ha hagut ha estat una edició que ha seguit en la mateixa línia poc neutral i objectiva que duu l'article des del principi, i que l'ha empitjorat encara més. Que malgrat tot el que hem parlat del conflicte d'interessos, encara em venguis a fer proselitisme de la teva entitat... En fi, mirem la part positiva: com a mínim, sembla que no editaràs més aquest article. Pau Cabot · Discussió 17:17, 25 març 2020 (CET)