Discussió:Atletisme

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

--Peer (disc.) 12:55, 20 juny 2009 (CEST)

Els millors medallistes[modifica]

A la taula de l'apartat dels millors medallistes de la història crec que s'hauria d'indicar que només si inclouen les medalles olímpiques. D'altra banda, no conec prou el món de l'atletisme per poder-ho afirmar però tenia la impressió de que els campionats del món tenien una importància equiparable i s'hi podrien considerar.--RR (Què n'has de dir?) 23:40, 7 juny 2007 (CEST)

Per què usar una plantilla a l'apartat dels millors medallistes? Només és una taula, sense altre codi complex, i només s'usa en aquesta pàgina. Usant una plantilla es perd la facilitat d'edició. --V.Riullop (parlem-ne) 16:43, 29 juny 2008 (CEST)

Jo el que faria es incloure un llistat de les competicions més importants, amb els enllaços corresponents, i una vegada creats els artícles incloure les corresponents taules de guanyadors i medallistes de cada competició. També faria un altre article titulat Atletisme a Catalunya o un títul semblant amb tota la informació del l'atletisme a Catalunya que hi ha a aquest artícle, fent al mateix amb la informació de Valencia i Balears. L'article atletisme només tendría que tindre informació general d'aquest esport, sense incloure cap regió. --Cembo123 (discussió) 23:38, 30 juny 2008 (CEST)

Baixada de categoria[modifica]

L'article necessita imperiosament com a mínim una trentena de referències. També caldria millorar el format, sobretot a la secció d'història. Tampoc no li aniria malament una revisió ortogràfica, que hi ha faltes. Altrament, caldrà proposar aquest article per perdre la distinció d'article de qualitat, sobretot pel primer motiu, car un article de qualitat hauria de tenir fonts externes que confirmessin el que diu; i pel tercer motiu, que no pot ser que un article de qualitat tingui faltes d'ortografia. -- Leptictidium (pm!) 01:18, 20 març 2008 (CET)

No hi ha referències, cert, però hi ha una llista de fonts on es poden trobar la major part de les dades. Caldria canviar la llista de fonts per referències, però això és força llarg de fer... Respecte el format no veig quins és el problema, com que la taula està a la dreta les imatges es posen a l'esquerra.--Aljullu { - } 17:32, 24 març 2008 (CET)
Si no es contextualitzen les referències, caldrà proposar l'article per retirada de la distinció. – Leptictidium (discussió) 12:23, 19 abr 2009 (CEST)
Jo no em veig en cor de fer-ho perquè últimament estic molt ocupat en altres temes no relacionats amb la Viquipèdia i no hi puc dedicar temps. Malgrat ser una llàstima, estic d'acord amb tu.--Aljullu {disc. - correu} 21:53, 22 abr 2009 (CEST)
D'acord. El presento. – Leptictidium (discussió) 21:23, 24 maig 2009 (CEST)