Discussió:Dia Internacional de les Dones

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Títol de l'article[modifica]

A la meva àgenda (i crec que es diu així generalment) hi diu dia i no diada. Llull 06:34 9 mar, 2004 (UTC)

No sé què volia dir la persona que ha escrit el comentari anterior, si és que realment volia dir alguna cosa. El meu comentari va pel nom d'aquesta entrada de la Viquipèdia. Avui dia el nom d'aquesta celebració és "Dia Internacional de les Dones". --Mercè Piqueras (disc.) 00:25, 8 març 2013 (CET)

No s'entenia el comentari anterior perquè hi havien escrit al damunt, ara ja està arreglat. He reanomenat l'article a Dia internacional de les dones, en minúscula, però no sé si hauria d'anar amb majúscula. Tu també podies reanomenar l'article clicant al desplegable que apareix al costat de la pestanya Modifica. Igualment, gràcies per avisar! --Salvi "Ssola" (discussió) 00:44, 8 març 2013 (CET)

Penso que hi hauria de dir explícitament "de les dones treballadores" en tot cas, és a dir, el nom "llarg" com a títol de l'article i URL. el comentari anterior sense signar és fet per 80.26.82.108 (disc.contr.)

Massa EEUUcentrat[modifica]

per no dir totalment, no? i parla poc del dia de la dona en ell mateix. Per a mi sobra molta palla sufragista (no l'esborro però si ningú no canvia res ho faré), que es pot esmentar però és d'altres articles, el context és massa descompensat, o es parla de les papallones o si voleu afegir segons uè, aleshores caldria afegir moltes més coses molt més importants, i per cert llavors l'article seria història de les dones o alguna altra cosa, no això. Falta molta informació, què passa a l'actualitat? el comentari anterior sense signar és fet per Barcedona (disc.contr.)