Discussió:Dolça Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bon dia, sóc nou editor! Tinc un reguitzell de dubtes, com ara: 1.Com es miren les edicions anteriors? 2. Si hi ha un hipertext amb claudàtors al superíndex, com s'hi accedeix a l'espai entre l'hipertext i els claudàtors. Ex.: (hipertext:)patata^[a]. Com accedeixo a posar un signe gràfic (comes, punts, etc.) entre <<a>> i <<^[a]>>? 3. Com es cita correctament? <<>> o "" i com es fa que citant per <<>> surti per defecte <<>> estilitzat? Mil gràcies!

Títol esborrat[modifica]

El comentari fet per l'anònim 95.121.99.197 a les 02:49 de 30 jul 2022‎ ha sigut esborrat per VP:NO i VP:ET. --KajenCAT (disc.) 15:38, 30 jul 2022 (CEST)[respon]


A veure, uns quants apunts.
Aquest article inclou una quarantena de referències, i no inclou ni un sol qualificatiu a la pàgina que no estigui sostingut amb fonts externes verificades.
Per exemple, si s'analitzen algunes de les seves entrades, la pàgina Dolça Catalunya es pot considerar obertament antifeminista (exemple), però aquesta qüestió no s'ha inclòs en la descripció perquè no hi ha cap font externa verificable que parli d'aquests casos en concret. Aquesta és la principal diferència entre una "venjança personal" (o un article d'opinió) i un recull bibliogràfic.
El cas del qual parleu no es fa esment en cap punt d'aquest article que esmentes, ni directament ni indirectament. Per tant, el linxament personal que féssiu contra el creador de l'article abans de la seva creació és irrellevant, perquè no s'aplica al cas de Conflicte d'interessos. De la mateixa manera, podríeu argumentar que qualsevol persona o grup a qui heu insultat al blog no té dret a fer-ne un article. Tu mateix acabes de descriure un grup polític pacífic molt estès com un "apertheid" així que la llista seria força llarga. A més, Dolça Catalunya ha insultat els editors de la Viquipèdia en casos anteriors, així que segons els teus requisits, seria simplement impossible crear la pàgina Dolça Catalunya a la Viquipèdia catalana, en cap cas, sense causar un suposat conflicte d'interessos.
Ja que hi som, et recomano buscar a la Viquipèdia la definició de sàtira, perquè el que estàs dient no és precisament una bona excusa. Per cert, si llegeixes la pàgina sobre l'Institut Nova Història veuràs que es descriu com una pseudohistòria, novament amb moltes referències que ho sostenen. Tractant-se d'un cas similar, suposo que si les descripcions fetes de Dolça Catalunya et molesten, també t'hauria de molestar aquella.
Finalment, com ja he dit, el linxament personal que féssiu contra el creador de l'article abans de crear-lo és inaplicable a aquesta situació, però us hauria de caure la cara de vergonya pel linxament que li heu fet després, no només a ell sinó a TOTS els editors de la Viquipèdia catalana, un cop més. No teniu cap dret a venir a exigir explicacions després de l'entrada que n'heu fet aquí, i d'articles com el de elCatalán.es. Si vols un bon exemple de falta d'imparcialitat i de creació d'articles com a venjança personal, comença per aquests i deixa la Viquipèdia catalana en pau. Wecoc (disc.) 15:10, 30 jul 2022 (CEST)[respon]