Discussió:Domini .ct

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Fusió amb .ct[modifica]

Ja existeix una pàgina pel domini .ct, per tant la informació que estàs aportant, Rvaque, hauries de mirar d'incloure-la a la pàgina .ct. Gràcies per la teva col·laboració i per contribuir amb el projecte de la Viquipèdia! --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:17, 26 set 2013 (CEST)

Re: Fusió amb .ct[modifica]

Pau, disculpa, però no veig la manera de respodre els teus missatges, així que de moment ho faig aquí.

Vaig redactar un primer article a la Wiki en castellà, fa anys, però això ha canviat molt i tot em ve de nou.

No havia vist la pàgina ".ct", ho sento. Crec que el títol de la pàgina ".ct" no diu gaire res, a banda de que la informació que s'hi dona no és gaire encertada (jo vaig ser el principal impulsor de la campanya pel domini CT). No es podria fusionar a la inversa? És a dir, que la pàgina ".ct" es fusioni sobre la pàgina "domini .ct". A banda, que he creat la pàgina "domini .ct" des d'un link vermell, en veure que no existia. --Rvaque (disc.) 14:31, 26 set 2013 (CEST)

Re: Re: Fusió amb .ct[modifica]

La pàgina s'ha d'anomenar .ct seguint el criteri Viquipèdia:Anomenar pàgines (totes les pàgines de dominis d'internet s'anomenen directament amb el domini, per exemple .com o .net). El que hauries de fer és editar directament els canvis que vulguis fer (actualitzar la informació obsoleta, afegir noves dades, etc.) a l'article .ct. Sent-te lliure de canviar tot el que creguis convenient! Sempre recordant citar les fonts i posant referències d'on obtens les dades (si en tens dubtes, consulta Viquipèdia:Citau les fonts. Un cop hagis fet els canvis a .ct, canvia aquesta pàgina (Domini .ct) per una pàgina de redirecció, que enllaci automàticament a .ct (si no saps fer-ho, te n'ensenyo). Altra vegada moltes gràcies pel teu temps i moltes gràcies per contribuir amb la Viquipèdia. Sóc a la teva disposició pel que necessitis! --Pau Colominas (t'ajudo?) 14:46, 26 set 2013 (CEST)

ok[modifica]

ok, tot fet. Si li pots donar una ullada...

Sobre les font, a veure... moltes dades són meves: és el meu arxiu, són els meus documents i, algunes coses, només existeixen en la meva memòria. Com ho cito, tot això? Hi puc posar "Arxiu propi" o quelcom semblant?

Merci per l'ajuda. --Ricard Vaqué (disc.) 22:47, 26 set 2013 (CEST)

Re: ok[modifica]

És imprescindible basar les edicions en fonts externes (mira't Viquipèdia:Fonts fiables i Viquipèdia:Verificabilitat). He traslladat, a més, el fil de discussió a Discussió:.ct, perquè si ja has acabat de mesclar la informació podem eliminar la informació d'aquesta pàgina i fer-ne una pàgina de redirecció a .ct.

--Pau Colominas (t'ajudo?) 13:15, 27 set 2013 (CEST)