Usuari Discussió:Rvaque

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Rvaque! Sigues benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Pau Colominas (t'ajudo?) 13:56, 26 set 2013 (CEST)[respon]

Re: nom d'usuari[modifica]

Hola de nou,

Pel que jo sé el nom d'usuari no pot canviar-se, però si te'n vols assegurar prova de preguntar a La taverna o a l'espai de preguntes a veure si algú sap si és possible fer un canvi de nom. El que sí que segur que pots canviar és la signatura. Sento no poder-te ajudar gaire més en aquest tema. Qualsevol altra cosa ja ho saps!

--Pau Colominas (t'ajudo?) 14:57, 26 set 2013 (CEST)[respon]

Sembla que arribo molt tard, massa. Sí que es pot canviar el nom d'usuari, de fet sempre s'ha pogut, aquí tens l'enllaç: Viquipèdia:Canvi de nom d'usuari. Suposo que ho vas arreglar creant el comte Usuari:Ricard Vaqué. Be, quan un usuari utilitza dos comptes, al nou se li diu «compte titella». Pots fer una consulta a Viquipèdia:Peticions als administradors per mirar d'unificar els comptes. Si tens qualsevol dubte no t'estiguis de preguntar, també pots fer consultes a Viquipèdia:La taverna/Ajuda.--Kette~cawiki (disc.) 13:36, 29 ago 2020 (CEST)[respon]

Bon dia Ricard![modifica]

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/ Capsot (disc.) 15:15, 14 ago 2022 (CEST)[respon]