Discussió:Ignasi Domènech i Puigcercós

De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search

No he trobat el text amb google, pero sembla evident que es copiat d'algun lloc, i fins i tot hi ha una signatura. Per tant, a no ser que es demostri que es compleixen els drets d'autor, caldra esborrar-lo (vegeu [[[[Viquipèdia::Drets d'autor]])

Suposant que es resolgui aixo, el text es totalment inadequat com a article, tenint en compte el criteri de neutralitat, i el llibre d'estil. Segurament es una bona font d'informacio, pero caldria practicament rescriure'l tot. Xevi 23:01, 5 juny 2007 (CEST)

Mireu això: Un dels “tresors” de l’oncle conservats per Alejandro Vilallonga són receptes que Ignasi Domènech els va dictar i van passar a màquina amb voluntat de ser publicades en alguns dels llibres. Aquesta dèria per les receptes a mig camí de les fórmules magistrals són de licors, d’embotits i fins i tot de massatge per abans de l’afaitat.

- Te pinta a ser un text escrit per algun familiar segur que pel seu fillol!! Per l'aspecte d'oncle! --KRLS , 20:34, 20 oct 2007 (CEST)

He trobat uns quants llibres interessants sobre aquest senyor, quan sàpiga fer anar bé el processador de textos ho milloraré (sóc nou) Krletz
Així doncs que hem de fer? Es parla de molts llibres, però no se'n cita ni un. Coincideixo amb en Xevi en que la pinta de treball inèdit és escandalosa. O es reescriu citant fonts fiables o s'esborra. --Bestiasonica (disc.) 21:13, 7 set 2009 (CEST)
Felicitacions per la feina feta. Crec que seria interessant citar una mica millor la bibliografia (autor, data, obra i editor). Recomano fer servir {{ref-llibre}} o alguna de les altres plantilles de citació de documents. --Bestiasonica (disc.) 18:48, 27 gen 2010 (CET)

Resultat de la proposta d'esborrament[modifica]

La pàgina principal d'esta discussió es va proposar per a ser esborrada el 26 de gener de 2010

El resultat de les votacions ha estat el següent:

Es conserva per 1 vots a favor de l'esborrament, i 3 en contra al cap de 7 dies

Resultat obtingut amb Viquiestris

Pau Cabot · Discussió 18:37, 2 feb 2010 (CET)

Manresa o Castellbell i el Vilar[modifica]

Si al final es confirma que va néixer a Manresa, i no a Castellbell i el Vilar, caldrà canviar categories i usar Categoria:Manresans. --Jordiferrer (disc.) 13:43, 15 des 2010 (CET)

L'enllaç citat per l'anònim en la versió de l'edició no és operatiu. Caldria poder citar la font relativa amb títol de la publicació + data + persona. De moment ho deixo com estava. --Bestiasonica (disc.) 17:37, 15 des 2010 (CET)

Perdoneu, jo sóc l'usuari anònim que ahir vaig passar-vos un enllaç erroni. És un pdf del setmenari "Revista" del diari Regió7 publicat el 25 de març del 2006. El reportatge fou escrit per Savador Redó http://memoria.cat/Ignasi-Domenech-Puigcercos.pdf Torno a canviar la localitat de neixament per Manresa.

He afegit la citació al cos de l'article. --Bestiasonica (disc.) 11:56, 17 des 2010 (CET)