Discussió:Jaume Custodi Torres

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

Hi hagut una estirada d'orelles per possible conflicte d'interessos. No amago la meva identitat i crec que les dades que he introduït no són tendencioses. Només he intentat especificar i concretar millor alguna dada que ja estava el l'article anterior. Jordi Custodi.el comentari anterior sense signar és fet per Jordi Custodi (disc.contr.) 14:09, 11 feb 2017 (CET)

Hola, @Jordi Custodi:. En cap cas no ho consideris una «estirada d'orelles», no és mai la intenció d'aquestes polítiques i normatives internes. Ara bé, és cert que independentment de l'honestedat i correcció de l'actuació d'un editor que es trobi en aquesta situació, s'ha d'evitar contravenir-les. Es pot posar la informació a afegir o modificar a la pàgina de discussió de l'article, comentar-ho amb algun altre editor i, si es troba correcte tot plegat, aleshores aquest editor, o qualsevol altre sense conflicte d'interessos, ho passarà a l'article. En tot cas, gràcies per entendre-ho. Papapep (disc.) 14:15, 11 feb 2017 (CET)

Contingut[modifica]

Primer, m'uneixo a la resta d'usuaris que comenten que no s'hauria d'editar d'una persona amb qui es tenia un enllaç tant proper. Dit això, la versió de l'article a dia d'avui, em sembla ja bastant neutral. Si mirem la referència dels fills posa que en tenia 4 i no 5 com es diu a l'article; donat que el familiar ha posat que eren 5, suposo que el cinquè el va tenir a posteriori. Per tal de no haver de posar 4 i entrar en una incorrecció, jo llevaria la dada.--KRLS , (disc.) 10:30, 26 feb 2017 (CET)

fills[modifica]

A lo millor és que l'entrada de la fitxa del Congrés de Diputats és incorrecte i el número real de fills és de 5. Potser hauria, el "Congreso de Diputados", comprovar millor els seus fitxers. Suposo que un fill sap quants germans té de tota la vida i en aquest cas no és pot tractar de no ser objectiu. el comentari anterior sense signar és fet per 83.59.59.230 (disc.contr.)

El problema és que la Viquipèdia es basa en la vertificabilitat. Verificabilitat, no veracitat.--KRLS , (disc.) 01:34, 27 feb 2017 (CET)
Matís interessant: Per la viquipèdia es preferible reproduir un error verificable, que no la veracitat.el comentari anterior sense signar és fet per 213.0.53.142 (disc.contr.)
Es pot contactar amb qui porti la web del congrés i demanar que ho corregeixin. O indicar una altra font. Però el que no es pot fer és escriure 5 i citar una font que posa 4. Salutacions cordials. --Netol 22:07, 27 feb 2017 (CET)

Ultimes modificacions[modifica]

Resum de les modificacions realitzades les ultimes setmanes per tal que la versio fos bastant neutral:

Usuari: Papapep, 11 de gener de 2017, comentari: Trec text subjectiu no suficientment referenciat: "Va ser una experiencia molt positiva pel poble i comarca i una gran satisfaccio personal. Malgrat tot, certes intrigues i maniobres d'alguns socis van aconseguir que l'any 1972 hagues de deixar la presidencia". Referencia: Capitols de la historia de la Cooperativa de Santa Coloma 1959-1971. Revista La Segarra, de juny 2010 a desembre 2011

Usuari: Paucabot, 19 de febrero 2017, comentari: Eliminacio de contingut sense referenciar. "Quan va esclatar la guerra, estava a punt de complir 14 anys. Temps suficient perque els valors de la Republica i de l'escola republicana el marquessin de per vida. Malgrat la curta formacio primaria, gracies a la lectura i l'afany autodidacte, va assolir una formacio no gaire comuna en la postguerra. La influencia de L'Esglesia i la seva activitat a l'Accio Catolica, en contacte permanent amb els joves, va ser determinant en la seva formacio intel.lectual, l'adquisicio de valors etics i en la construccio de la seva personalitat. Aquest activisme amb la joventut va continuar els anys 60 i 70 amb el moviment Boy-scout del que va ser cap de l'agrupacio local i lligat a sectors progressistes de l'Esglesia i de la societat catalana."

Idem: "Va ser tambe regidor a l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt i diputat de la Diputacio provincial de Tarragona".

Algu pot confirmar aquestes aseveracions?el comentari anterior sense signar és fet per 176.83.49.4 (disc.contr.) 18:15, 27 feb 2017