Discussió:Lluís de França (gran delfí)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Aquest article té la plantilla {{FR}}, però el que l'ha posat no indica enlloc quines afirmacions creu que estan poc referenciades. De fet, de tot el que hi ha no hi se veure res de dubtós.--Pere prlpz (discussió) 19:27, 26 març 2009 (CET)

Plantilla:FR i Viquipèdia:Verificabilitat, perquè ha de considerar el lector mitjà que el que s'hi diu aquí té un fonament? Cito textualment una norma oficial: "L'objectiu de la Viquipèdia és fer una enciclopèdia completa i fiable. La Viquipèdia no té els mitjans ni el propòsit de jutjar la credibilitat d'una informació, però pot dirigir al lector cap a les publicacions que acrediten aquesta informació, independentment de si l'editor creu o no en la seva veracitat. La clau és la verificabilitat, no la veracitat. Tota la informació inclosa a la Viquipèdia s'ha de poder verificar. " No s'ha dirigit al lector cap a una publicació que acrediti aquesta informació, per això es col·loca {{FR}}.el comentari anterior sense signar és fet per Bestiasonica (disc.contr.) 23:08, 26 març 2009 (CET)
Si aquest article fos dels pocs articles de la Viquipèdia sense referències, estaria d'acord amb tu, però no són pocs els que no en tenen. Aleshores si l'objectiu és que els articles acabin tenint referències, la funció de la plantilla és assenyalar els que més en necessiten. Posar-la de manera indiscriminada als articles als que menys falta els fan no fa més que amagar els que realment contenen coses dubtoses i fer tornar inútil la categoria. Jo no sé de gaires companys que es dediquin a posar referències als articles que no en tenen, però adreçar-los a una categoria pleníssima tampoc els ajudarà, i a més la plantilla a dalt de l'article destacada d'aquesta manera l'únic que fa és minar la credibilitat del projecte.--Pere prlpz (discussió) 23:26, 26 març 2009 (CET)
El que mina la credibilitat del projecte són els articles plens de faltes d'ortografia, les traduccions literals, els termes inventats i, si molt m'apures, l'intentar d'amagar que els articles, per ser veritablement creïbles, necessiten referències. --81.38.183.196 (discussió) 23:36, 26 març 2009 (CET)