Dover Publications

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióDover Publications
Dades
Tipuseditorial de llibres
empresa cotitzada
editorial de música Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1941
Activitat
Produeixprogramari, llibre i partitura Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Seu
Entitat matriuRR Donnelley (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata

Lloc webdoverpublications.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: doverpublications Twitter (X): doverpubs Instagram: doverpublications Youtube: UCv-WLoYinet6CBxJwEuUWAw Pinterest: doverpublishing Discogs: 4181401 IMSLP: Dover_Publications Modifica el valor a Wikidata

Dover Publications és una editorial estatunidenca fundada el 1941, amb seu a Mineola (Nova York).

Publica principalment llibres que ja no es publiquen més per les seves editorials originals, per tant, encara que no sempre, llibres de domini públic. Molts d'aquests llibres són de particular interès històric o d'alta qualitat. La política de Dover es basa en l'econòmic i durable, cosa que significa que els seus llibres són venuts a baix cost.

És molt coneguda per les seves reimpressions de clàssics de la literatura, música clàssica i d'imatges de domini públic del segle xix. També han publicat una àmplia col·lecció de textos de matemàtica, escacs, origami, ciència i enginyeria així com nombrosos llibres d'interès com a història de la ciència o història del disseny de mobles i treball de la fusta.

O'Reilly Media, l'editorial de llibres de computació, fa servir la línia d'art del catàleg de Dover per les il·lustracions dels seus llibres.

Enllaços externs[modifica]