Aerotèrmia: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Es desfà la revisió 19423620. Per aquest motiu no es pot demanar la destrucció ràpida d'un article. De moment es pot inserir la plantilla:FVA o demanar l'esborrat per votació
m Elimino referències publicitàries. - VT en vermell
Línia 1: Línia 1:
{{FVA}}
{{FVA}}
L''''aerotèrmia''' és una energia de fonts renovables que treu profit de l'energia continguda a l'aire que ens envolta per tal d'utilitzar-la per a diferents finalitats.<ref>{{ref-web|url=http://www.thermor.es/noticias/aerotermia-y-certificacion-energetica |títol=Aerotermia y Certificación energética |consulta=3/12/2014 |obra= |editor=Thermor soluciones termicas |data= |llengua=castellà }}</ref> Actualment l'aerotèrmia es pot utilitzar per a produir [[aigua calenta sanitària]] i també per a climatitzar habitatges o espais tancats.
L''''aerotèrmia''' és una energia de fonts renovables que treu profit de l'energia continguda a l'aire que ens envolta per tal d'utilitzar-la per a diferents finalitats. Actualment{{quan}} l'aerotèrmia es pot utilitzar per a produir [[aigua calenta sanitària]] i també per a climatitzar habitatges o espais tancats.


Gràcies al fet que l'energia que conté l'aire de manera natural, en forma de temperatura, és disponible i virtualment inesgotable, ja que és capaç de regenerar-se per mitjans naturals (escalfament per l'energia del sol), es pot considerar l'aerotèrmia com a una [[energia renovable]]. Utilitzant aquesta energia s'aconsegueix produir calor i aigua calenta de manera menys contaminant, ja que no cal utilitzar combustibles fòssil.<ref>[http://www.ariston.com/es/Servicios_para_Profesional/solicitud_estudio_aerotermia Ariston. Estudio aerotermia.]</ref>
Gràcies al fet que l'energia que conté l'aire de manera natural, en forma de temperatura, és disponible i virtualment inesgotable, ja que és capaç de regenerar-se per mitjans naturals (escalfament per l'energia del sol), es pot considerar l'aerotèrmia com a una [[energia renovable]]. Utilitzant aquesta energia s'aconsegueix produir calor i aigua calenta de manera menys contaminant, ja que no cal utilitzar combustibles fòssil.


== Referències ==
== Referències ==
{{referències}}
{{referències}}

== Vegeu també ==
* [[Ariston Thermo]]


[[Categoria:Energies renovables]]
[[Categoria:Energies renovables]]

Revisió del 22:26, 3 gen 2018

L'aerotèrmia és una energia de fonts renovables que treu profit de l'energia continguda a l'aire que ens envolta per tal d'utilitzar-la per a diferents finalitats. Actualment[Quan?] l'aerotèrmia es pot utilitzar per a produir aigua calenta sanitària i també per a climatitzar habitatges o espais tancats.

Gràcies al fet que l'energia que conté l'aire de manera natural, en forma de temperatura, és disponible i virtualment inesgotable, ja que és capaç de regenerar-se per mitjans naturals (escalfament per l'energia del sol), es pot considerar l'aerotèrmia com a una energia renovable. Utilitzant aquesta energia s'aconsegueix produir calor i aigua calenta de manera menys contaminant, ja que no cal utilitzar combustibles fòssil.

Referències