Fitxer:Logotipo del Ministerio de Hacienda.svg

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Fitxer original(fitxer SVG, nominalment 512 × 161 píxels, mida del fitxer: 241 Ko)

Resum

Descripció
Español: Logo del Ministerio de Hacienda del Gobierno de España
Data
Font Gobierno de España
http://www.sefp.minhafp.gob.es/dms/es/web/areas/reforma_aapp/resultados/otros-informes/2-Guia-de-Comunicacion-Digital-para-la-AGE-Imagen-institucional_16-06-014_.pdf Derived by editing: File:Logotipo del Gobierno de España.svg
Autor Andreuvv
Permís
(Com reutilitzar aquest fitxer)
Public domain
Aquest fitxer només consisteix en formes geomètriques simples i/o text. Això no arriba al llindar de l'originalitat necessari per a estar protegit per drets d'autor, per tant, està en domini públic.
No obstant això, podria estar subjecte altres tipus de restriccions. Vegeu WP:PD#Fonts o Template talk:PD-textlogo per a més informació.
Trademarked
Aquesta obra conté material que pot estar subjecte a drets de marca registrada en una o més jurisdiccions. Abans d'utilitzar aquest contingut, assegureu-vos que teniu dret a fer-ho segons les lleis aplicables en les circumstàncies de l'ús desitjat. Sou l'únic responsable d'assegurar-vos que no infringiu els drets d'aquesta marca registrada. Vegeu el nostre avís legal. L'ús d'aquesta marca registrada no indica cap suport al seu titular per part de Wikimedia Commons o la Fundació Wikimedia, ni viceversa.

Aquesta etiqueta no indica l'estat dels drets d'autor o l'origen de l'obra corresponent. Addicionalment és necessari indicar una llicència eiquetea. Vegeu Sobre les llicències per a més informació.

Llicència

© El titular dels drets d'autor d'aquest fitxer permet que qualsevol pugui utilitzar-lo per a qualsevol propòsit, sempre que el titular dels drets d'autor sigui reconegut correctament. La redistribució, les obres derivades, l'ús comercial i qualsevol altre ús està permès.

Historial del fitxer

Cliqueu una data/hora per veure el fitxer tal com era aleshores.

Data/horaMiniaturaDimensionsUsuariComentari
actual19:31, 7 juny 2018Miniatura per a la versió del 19:31, 7 juny 2018512 × 161 (241 Ko)AndreuvvUser created page with UploadWizard

Ús global del fitxer

Utilització d'aquest fitxer en altres wikis:

Metadades