Guild Wars 2

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Guild Wars 2
Modifica el valor a Wikidata

Publicació
28 agost 2012 Modifica el valor a Wikidata
Gènerevideojoc de rol massiu, videojoc relacionat amb LGBTI+ i videojoc amb personatges LGBT Modifica el valor a Wikidata
Model de negocifree-to-play Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
PlataformaWindows i macOS Modifica el valor a Wikidata
Modesmultijugador Modifica el valor a Wikidata
Formatdisc òptic i distribució digital Modifica el valor a Wikidata
Dispositiu d'entradaratolí Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)ArenaNet (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
EditorNCsoft Modifica el valor a Wikidata
DirectorMike O'Brien (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
CompositorJeremy Soule Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorHumble Store i Steam Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
USK

Més informació
Lloc webguildwars2.com Modifica el valor a Wikidata
MobyGamesguild-wars-2 Modifica el valor a Wikidata
Steam1284210 Modifica el valor a Wikidata
Id. SubredditGuildwars2 Modifica el valor a Wikidata

Twitter (X): GuildWars2 Musicbrainz: 33963af8-74ed-46ca-bd4e-3e6233bfb300 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Guild Wars Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada
Logo oficial

Guild Wars 2 és el nom oficial del videojoc de rol multi-jugador Guild Wars, desenvolupat per ArenaNet. En realitat és la tercera part d'un altre joc, primer es deia Eye of the North I va esdevenir Guild Wars.

L'aplicació no permet transferir els personatges de Guild Wars a la nova versió del joc, Guild Wars 2. Però permet guardar els títols aconseguits i es reserva els noms dels personatges. A més es poden aconseguir títols i objectes completant el "Hall of Monuments" (Museu de monuments) de Guild Wars, encara que aquests objectes no donen cap avantatge respecte als nous jugadors.

Antecedents[modifica]

El 20 d'agost de 2009 va ser presentat el vídeo introductori del joc. La primera versió va ser “Eye of the North”, després va venir la versió que va canviar de nom a “Guild Wars”. I ara tenim la última versió “Guild Wars 2”.

Modes de joc[modifica]

En Guild Wars 2, el jugador pot triar entre cinc races. En aquest joc, el jugador serà el centre dels esdeveniments i s'introduirà en un món constant, i sempre jugarà en línia. Per tant tots els jugadors es podran trobar en zones explorables, a diferència de Guild Wars on no es podia. Ara s'han pres moltes mesures per evitar el conegut "robatori de monstres" perquè ningú pateixi robatoris de punts d'experiència per part d'altres jugadors que es dediquen a anar matant els monstres dels altes per molestar, i, a més, la suposada víctima no es veurà perjudicada de cap manera.

Hi ha esdeveniments dinàmics com ara una ”Invasió de centaures”. La dificultat d'aquests esdeveniments va d'acord amb el nombre de jugadors que vagin a prendre part. A més jugadors, hi ha més enemics, de més nivell i amb millors habilitats. D'aquesta manera s'evita que en el cas que hi hagi molta gent, el jugador només pugui matar un o dos enemics.

Personatges[modifica]

Una de les principals novetats que presentarà la nova versió, és la possibilitat de jugar amb altres races. Les principals races són:

Asuras
És una raça d'alçada petita i de pell blanca, que va habitar originalment les profunditats de Tyria (un lloc del joc) però van ser expulsats pels Destructors. Ara, habiten la costa de bronze (un altre lloc del joc). Aquesta espècie va aparèixer per primera vegada en Guild Wars la seva intel·ligència és molt elevada. No hi ha dia en què no afirmin la seva superioritat cap a les altres races. Els Asura realitzen construccions màgiques molt poderoses, com els gòlems (éssers de pedra o una altra matèria amb un poder excepcional) i fan grans viatges en un breu espai de temps.
Charr
Els Charrs han canviat molt des que va passar a Guild Wars, han restablert les seves legions, la seva cultura i ara viuen a Ascalon i Rhin, la seva capital. La ”Legió de la flama” encapçalada principalment pels xamans que tenien al seu càrrec durant la devastació, encara existeix, però és menyspreada per les altres legions.
Humans
La raça principal i única en la primera versió del joc, Guild Wars. Els humans de Tyria es van assentar a Kryta, ja que durant l'emersió d'Orr, la part meridional es va inundar. Kryta va rebre una gran part d'Immigrants d'Elona, Cantha i Ascalon, ja que Elona va ser envaïda per Palawa Joko. En Cantha l'emperador Usoku va implantar una nova política abusiva, que va fet fugir a molta de la població de Kaineng.
Norns
Semi-gegants que habiten en el “picescalofriant”. Es caracteritzen per ser orgullosos i per la capacitat de transformar-se en ossos. Després del despertar dels dracs, els Norn són obligats a emigrar al sud. Els Norn tenen una semialianza amb els charr, que els permet el pas de territori a territori.
Sylvari
Són esperits del bosc. Per ara no hi ha molts detalls dels Sylvari. Els Sylvari van sorgir de l'arbre que Ronan i Ventari van plantar en una illeta a la Costa de Bronze. Quan Ventari va morir, va deixar una tauleta amb les seves idees de pau i harmonia entre les races. Més tard, el primer Sylvari va néixer l'arbre. Va agafar la taula i la va guardar. La taula es va transformar en una relíquia per als Sylvari. Els Sylvari són joves i curiosos, però no per això febles.

Professions[modifica]

Hi ha vuit professions disponibles:

Guerrer
Amb la seva força, velocitat i resistència, al costat d'una armadura pesant, els guerrers són mestres de les armes que com més temps estan en batalla, més perillosos es tornen.
Elementalista
Aquests són bruixots que poden canalitzar les forces elementals i utilitzar-les en favor seu.
Guardaboscos
Amb la seva vista aguda i mà ferma, al costat de la natura, els guardaboscos, són arquers únics, podent fer caure enemics a distància amb ajuda del seu arc, trampes i fidels mascotes.
Nigromant
Invocar morts, absorbir vida letal i dominar ànimes perdudes, són algunes de les coses que aquests practicants de les arts fosques poden aconseguir.
Guardià
Els Guardians protegeixen als seus aliats i castiguen als seus enemics.
Lladre
Experts del sigil i la sorpresa, els lladres poden moure entre les ombres i esvair-se en l'aire.
Enginyer
Experimenten amb explosius, elixirs i artefactes letals, els enginyers poden dominar una zona, donar suport aliats o arrasar enemics.
Hipnotitzador
Duelistes màgics, els que utilitzen l'engany com a arma principal. Els hipnotitzadors poden crear poderoses il·lusions i clons per confondre i distreure als seus enemics
Retornat

Són soldats els quals poden portar dos espases i moure's amb bastanta facilitat que només estan disponible amb l'expansió Heart of Thorns.

Premis[modifica]

  • Millor joc MMO del 2012 (G4)
  • Top 10 Jocs més anticipats del 2012 (Jeuxvideos.com)
  • Editor 's Most Anticipated Games of 2012 (gamespot.uk)
  • Most Anticipated Games of 2012
  • Reader 's Choice 2012' s Most Anticipated Game
  • Most Anticipated for 2012
  • Best of Show at PAX 2010 (Machinima.com)
  • Most Anticipated Game of 2010 (MM () RPG)
  • Game of the Show PAX 2010 (Destructoic)
  • Best Online Game (Games.com)
  • Top 10 Best Games of 2011 (Pc gamer)
  • Most Anticipated PC Game of 2011 (Game Informer)
  • Top 10 PC Game of 2011 (1up.com)
  • Reader 's Choice Awards: Most Anticipated MMO (Beckett Massive Online Gamer)
  • Eurogamer Expo 2011 Game of the Show (Eurogamer)
  • Prix du Public (Paris Games Week)

Requeriments del sistema[modifica]

Banda sonora[modifica]

La banda sonora consta de quatre discos compostos per Jeremy Soule.