Vés al contingut

Hot Ones

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de sèrie de televisióHot Ones
Actors
PaísEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Primer episodi12 març 2015 Modifica el valor a Wikidata
Temporades15 Modifica el valor a Wikidata
Episodis228 i 82 Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Web oficialfirstwefeast.com… Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt6556992 Rottentomatoes: tv/hot_ones TMDB.org: 72649 Modifica el valor a Wikidata

Hot Ones és un programa d'entrevistes nord-americà emès per YouTube, creat per Chris Schonberger i presentat per Sean Evans. La seva premissa consisteix en Evans entrevistant a persones famoses mentres aquestes es mengen un plat d'aletes de pollastre amb salses progressivament més picants.[1]

A abril de 2024, el programa ha emès vint-i-tres temporades (amb tres temporades per any natural des del 2018). La majoria de temporades consisteixen en entre 10 i 16 episodis. Cada temporada presenta una línia diferent de salses picants, tot i que algunes salses es mantenen d'un any per l'altre.

L'espectacle ha estat nominat a diversos premis, guanyant dos premis Streamy, i estant nominat l'any 2022 al premi Daytime Emmy pel millor programa d'entrevistes d'entreteniment. El programa ha destacat per les seves preguntes profundes, el 2021 Hollywood Insider el va anomenar "l'entrevista de celebritats més interessant del moment".[2]

Format[modifica]

Cada episodi consisteix en Evans i el famós convidat menjant deu aletes de pollastre (o una alternativa vegetariana o vegana segons les preferències del convidat), les quals han estat preparades amb una salsa picant progressivament més picant d'una aleta a la següent.

La primera salsa és relativament suau com la sriracha, que té al voltant de 2.200 unitats Scoville. La salsa final (a partir de la temporada 4), The Last Dab, té una puntuació Scoville de més de 2.000.000+. Segons la "tradició", s'anima als convidats a posar una minúscula quantitat addicional d'aquesta salsa a l'aleta final.[3]

Després de cada ala, Evans els fa una pregunta als seus convidats. A mesura que les ales es tornen més i més picants, les preguntes sovint es tornen més complexes i personals (necessitant explicacions addicionals). Els convidats solen rebre gots d'aigua i llet, contrarestar l'efecte de les salses picants. Els convidats que no s'acaben totes les deu ales s'afegeixen a un "Saló de la Vergonya" del programa.

Desenvolupament[modifica]

L'espectacle va ser creat per, Christopher Schonberger, que cita el programa d'entrevistes Popworld d'Alexa Chung com a inspiració. El programa és presentat per Sean Evans.[4]

El 26 de setembre de 2017, First We Feast va presentar un episodi de Sean in the Wild, amb salses de Hot Ones, protagonitzat per Sean Evans i Michael Stevens del canal de Youtube Vsauce.[5]

Convidats repetits[modifica]

A maig de 2024, el programa compta amb 326 episodis. Els següents convidats han estat en el programa en més d'una ocasió:

Referències[modifica]

  1. Stephen, Bijan. «Inside Hot Ones, the wildly popular and violently spicy YouTube show» (en anglès), 31-10-2019. [Consulta: 23 maig 2024].
  2. «'Hot Ones' Is The Hottest Celebrity Interview Right Now - Here's Why - Hollywood Insider» (en anglès americà), 01-04-2021. [Consulta: 23 maig 2024].
  3. «Scoville Scale Chart for Chile Peppers and Hot Sauces – The Official Scott Roberts Website» (en anglès), 08-02-2006. [Consulta: 23 maig 2024].
  4. Steinberg, Don «Celebs Will Say Anything if You Blast Them With Hot Sauce» (en anglès). WSJ.
  5. First We Feast. «Vsauce and Sean Evans Test Spicy Food Remedies | Sean in the Wild», 26-09-2017. [Consulta: 23 maig 2024].