Juanma Castaño

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaJuanma Castaño

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
NaixementJuan Manuel Castaño Menéndez
10 maig 1977 Modifica el valor a Wikidata (46 anys)
Gijón (província d'Astúries) Modifica el valor a Wikidata
Dades personals
NacionalitatEspanyola
FormacióColegio de la Inmaculada Modifica el valor a Wikidata
Activitat
OcupacióPresentador
OcupadorCOPE Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm2097805 TMDB.org: 2050669
Twitter (X): juanmacastano Instagram: juanmacastano_oficial Modifica el valor a Wikidata

Juanma Castaño (Gijón, 10 de maig de 1977), és un periodista asturià, col·laborador des del 1993 de la Cadena SER. Actualment treballa al Tiempo de Juego de la COPE i presenta els caps de setmana els esports en l'informatiu de Cuatro.

Precisament, el 1993 començà a participar al programa Jóvenes y campeones de la Cadena SER de Gijón, d'on passà al famós Carrusel Deportivo i a Gijón SER Deportivos comentant els partits del Real Sporting. Després aniria a la seu central de la companyia, a Madrid, convertint-se així en un dels col·laboradors més coneguts de la cadena i participant també en programes de televisió com l'antic programa de Maracaná de la cadena Cuatro, presentat pel seu company Paco González.

Tots els caps de setmana en els informatius de Cuatro, presenta els esports amb el seu company Nico Abad.

La cadena Cuatro emeté l'Eurocopa 2008 i ell estigué de corresponsal i reporter, amb Manolo Lama o Manu Carreño. Precisament, després que la selecció espanyola guanyés l'Eurocopa, en eixir del vestidor, alguns jugadors sortiren a banyar amb xampany al reporter que els havia seguit dia i nit en cada concentració i en cada partit.