Miami Ink

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de programa audiovisualMiami Ink
Miami Ink Modifica el valor a Wikidata
Tipusprograma de televisió Modifica el valor a Wikidata
Gèneretelerealitat Modifica el valor a Wikidata
Espai d'ambientacióMiami Modifica el valor a Wikidata
PresentadorAmi James Modifica el valor a Wikidata
Actors
País de produccióEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Llengua originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Canal originalTLC Modifica el valor a Wikidata
Durada dels capítols50 min Modifica el valor a Wikidata
Primer programa19 juliol 2005 Modifica el valor a Wikidata
Últim programa21 agost 2008 Modifica el valor a Wikidata
Temporades5 Modifica el valor a Wikidata
Episodis87 Modifica el valor a Wikidata
Més informació
Web oficialtlc.discovery.com… Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt0472014 Metacritic: tv/miami-ink TMDB.org: 10982 Modifica el valor a Wikidata

Miami Ink ser un reality show televisiu nord-americà que va estar en antena de 2005 fins a 2008, que transcorre al voltant d'un estudi real de tatuatges de Miami, Florida. Va estar protagonitzat pels artistes del tatuatge Ami James, Chris Núñez, Chris Garver, Darren Brass i l'aprenent Yoji Harada. Als Estats Units es va emetre a través de la cadena televisiva TLC, mentre que a Llatinoamèrica va sortir per People + Arts (Liv), igual que a Espanya, on a més també es va emetre a través d'Discovery Channel.

El nom de la sèrie procedia del nom real que tenia l'estudi on es desenvolupava el reality, encara que poc després es va canviar per "Love & Hate Tattoo". Els amos d'estudi eren Ami James i Chris Núñez, els quals van aprofitar la sèrie per a muntar la seva pròpia línia de roba, vinils per a vehicles i un bar de copes a Miami Beach.

Sinopsi[modifica]

El programa exhibeix el treball dels tatuadors des que reben la idea dels seus clients fins al resultat final. En la història es mostren les motivacions dels clients per voler ser tatuats amb cert dibuix en particular.

Yoji Harada és l'aprenent d'Ami James, i com a tal li correspon fer tot el "treball pesat": la neteja, organització, preparació de tintes i agulles, així com de curatius i altres serveis menors, però el que realment vol ser, a part de cantant de punk, és tatuador, pel que a poc a poc es va guanyant la confiança dels seus companys i dels clients i va fent tatuatges.

Kat Von D va començar participant en la primera temporada del programa, ja que Darren Brass es va trencar el colze i va haver de venir des Los Angeles al rescat. En les últimes temporades, la seva relació amb Ami anava a pitjor pel que la tatuadora va decidir abandonar les assolellades platges de Miami i tornar a Califòrnia, on residia, per muntar el seu propi estudi i el seu propi reality, LA Ink .

Ami narra la majoria dels episodis i Chris Núñez eventualment també participa en aquest sentit. El tema musical de Miami Ink és " Funky Kingston ", de la banda jamaicana Toots and the Maytals.

Personalitats que han participat en el programa[modifica]

Enllaços externs[modifica]