Vés al contingut

Seppuku Paradigm

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióSeppuku Paradigm
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusgrup de música Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2005, París Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Activitat2005 Modifica el valor a Wikidata –
GènereRock Modifica el valor a Wikidata

Facebook: seppukuparadigm Musicbrainz: e8ae00f7-770c-4551-818b-c9fc5f08b31b Discogs: 797472 Modifica el valor a Wikidata

Seppuku Paradigm és un duet francès de música electrònica/música de cinema/rock. Actualment tenen la seu a París, França.

El seu nom es va inspirar en la mort de l'autor japonès Yukio Mishima que, després d'un cop d'estat fallit, es va suïcidar segons l'antiga tradició japonesa (seppuku o hara kiri) com a gest de protesta pública.

Compost pels germans Cortes, Alex (guitarra/programació) i Willie (veu/bateria/baix/programació), Seppuku Paradigm es va formar el 2005.

Abans de formar el grup, Willie havia llançat un àlbum de debut en solitari el 2004 amb un segell important (Willie Cortez: Farsuct[1]'/Delabel/EMI). Alex, que és un antic membre del col·lectiu francès Downliners Sekt[2]' (The Pledge EP /B:Cuts) també va aparèixer en directe i a l'estudi al costat de Willie per al projecte FARSUCT (les actuacions en directe van incloure els festivals "Printemps de Bourges", "Transmusicales" i l'acte d'obertura de Buck 65 a "Elysée Montmartre" a París).

El 2007 el duet va llançar de manera independent el seu primer EP Unedited/Unreviewed EP[3]).

El mateix any la banda va escriure/produir tres cançons exclusives per a la pel·lícula de Julien Séri Scorpion.

La seva primera banda sonora original completa va ser per a la primera pel·lícula de Franck Vestiel Eden Log, amb la cantant Melissa Mars (estrenada als cinemes francesos el 26 de desembre de 2007; comprada per als EUA per Magnet).

El 2008 van compondre la partitura de la segona pel·lícula molt controvertida de Pascal Laugier Martyrs (sortida a França el setembre de 2008/comprada per a l'estrena als Estats Units per the Weinstein Company).

El seu darrer treball fins ara és la banda sonora original de Les Nuits rouges du bourreau de jade de Julien Carbon i Laurent Courtiaud per la qual van guanyar el premi 'Millor banda sonora original' al XLIII Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya l'any 2010.[4]

Discografia

[modifica]

Seppuku Paradigm - Unedited/Unreviewed EP[3] (2007/Label: Farsuct Global Communication/Dist: Wild Palms Music)

Filmografia

[modifica]
Curtmetratges
  • Banda sonora original completa de la pel·lícula de fans Welcome to Hoxford[5] (2011/Dir: Julien Mokrani & Samuel Bodin /Prod:Six Pieds Sur Terre/Country:France)
  • Banda sonora original completa de On the Other Side[6]’ (2010/Dir: Robin Veret/Prod: Rez Creative Labs[7]/Country:Canada)

Premis

[modifica]

Altres

[modifica]

Música per al tràiler del joc Far Cry 2 publicat per Ubisoft (MONTREAL – CANADÀ). (2008)

Referències

[modifica]

Enllaços externs

[modifica]