Sexe ocasional

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Sexe ocasional o sexe esporàdic és el nom que se li dóna al fet de tenir relacions sexuals en un moment inesperat, sia amb persones conegudes o desconegudes. Aquesta pràctica es pot confondre amb moltes altres pràctiques sexuals. Aquest tipus de pràctica es presentava abans sobretot en el sexe masculí, però actualment es presenta tant en homes com en dones. I pot ser de naturalesa heterosexual, homosexual o bisexual.

Entre els desavantatges de practicar aquest tipus de trobada hi ha el risc de contraure infeccions de transmissió sexual. És per això que es recomana la utilització d'anticonceptius com el condó als que practiquen aquest tipus de trobades.[1]

Diferència amb altres termes[modifica]

Al realitzar una relació de one-night stand (d'una nit), en aquest tipus de relacions sempre queda en clar una frase "només serà una nit i res més ".

Els amics amb drets són parelles incondicionals, que tenen una relació d'amistat i d'amants ocasionals a la vegada.

A diferència del sexe ocasional, la promiscuïtat és una cosa que abastaria tota mena de pràctiques sexuals, fins i tot una persona promíscua sol patir alguna alteració el que el converteix en addicte al sexe.

Referències[modifica]

  1. shtml Sexe casual

Vegeu també[modifica]