Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Cerca dades per ISBN a plantilla ref-llibre

8
Mafoso (discussiócontribucions)

En l'editor "normal" l'ajuda assistida per emplenar ref-llibre (eines del Cita ref) apareix l'opció de fer un emplenat de dades del llibre si hi poses el ISBN . Inicialment havia funcionat (algun que altre cop) però ja fa un temps que, crec, no funciona, no s'emplenen les dades. És problema "meu"?, "nostre"? o "general"?.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Entenc que és general. Subscric la reclamació.

Vriullop (discussiócontribucions)
Dvdgmz (discussiócontribucions)

Si no recordo malament l'Editor Visual havia d'incorporar això i també la càrrega amb altres codis com DOI. I no sé si està relacionat però també hi havia el projecte de tenir un objecte únic a WikiData per cada publicació i instàncies per traduccions i edicions per unificar les referències. Potser en @Marcoil: en sap alguna cosa?

Vriullop (discussiócontribucions)

Sobre unificar les referències, a la francesa tenen un espai de noms Référence. Per exemple, a fr:Boulevard Soult es pot veure un enllaç [détail des éditions] amb la informació bibliogràfica en diferents formats. Podria ser el punt de partida per Wikidata, cosa que desconec. A efectes pràctics no seria gaire diferent a tenir la referència en una plantilla. Per treure les dades a partir de l'identificador, a en:Help:Citation tools hi ha diferents eines externes.

Marcoil (discussiócontribucions)

Efectivament, s'està fent feina en incorporar Citoid a l'Editor Visual, el que faria que moltes referències (ISBN i moltes altres) s'incorporessin de manera automàtica. El que no sé és quan estarà integrat per a tots els usuaris…

Dvdgmz (discussiócontribucions)

Esperarem amb ànsia...! :-)

Resposta a «Cerca dades per ISBN a plantilla ref-llibre»