Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Panellet (discussiócontribucions)

Hola a tothom! A la secció de Bases de Dades Taxonòmiques de l'article ''Centropogon australis'' apareix un enllaç a Plantlist tot i que jo no l'he inclòs a l'article en qüestió... Em semblaria bé si enllaçés amb l'espècie tractada a l'article però no és el cas ja que es tracta d'una espècie vegetal que porta el mateix nom que el peix... Com es podria solucionar això?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Fet! La causa del problema és un conflicte d'interviquis amb l'article homònim en vietnamita que va sobre la planta que té el mateix nom científic.

Panellet (discussiócontribucions)

Gràcies, Pere! Ets un crac!

Hola! A l'article Paracentropogon rubripinnis i a la secció de Bases de Dades Taxonòmiques apareix un enllaç a FishBase que no hi hauria d'aparèixer ja que no l'he inclòs... A què podria ser degut?

Pere prlpz (discussiócontribucions)

L'enllaç apareix perquè si la plantilla no té la dada per alguna base de dades, mira si hi és a Wikidata i l'agafa d'allà (no amb totes, però si amb unes quantes que són a Wikidata). La {{autoritat}} fa el mateix, i tenim altres plantilles que també agafen dades de Wikidata si no les tenen en local, com ara les taxocaixes per la foto, les plantilles de projectes germans, i les plantilles de manca de coordenades.

A Plantilla:Bases de dades taxonòmiques, on hi ha la taula amb la llista de bases de dades, les que tenen ple el camp "Propietat" són les que agafa de Wikidata si no la té (si està actualitzada la informació d'ús).

Un altre tema és que sembla que l'enllaç a FishBase no funciona. Veig que el format de l'enllaç que genera la nostra plantilla (i que no funciona) no és el mateix que es genera directament des de la pàgina de Wikidata (que sí que funciona). Potser és que a FishBase han canviat les URL.

Notifico en Paucabot.

Paucabot (discussiócontribucions)
Pere prlpz (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Fet! Gràcies, Pere.

Gerardduenas (discussiócontribucions)

Apunto que això ho fan moltes webs per obtenir millor posició als cercadors, als quals no els agrada gens el tema de pàgines dinàmiques com SpeciesSummary.php?ID=4590.html

Resposta a «Bases de dades taxonòmiques»