Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Panellet (discussiócontribucions)

Hola! Acabo d'escriure l'article sobre el gènere de peixos Vespicula i, en editar-lo, he vist que automàticament inclou a la taxocaixa la fotografía d'un exemplar de l'espècie Neovespicula depressifrons tot i que jo en cap moment he inclòs aquesta imatge en el cos de l'article perquè és una espècie aliena al gènere en qüestió... Podria ser això una errada técnica de Wikidata? Què s'hauria de fer per eliminar-la de l'article? Mercès per endavant!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Només cal anar a Wikidata i eliminar la propietat "imatge" (ja ho he fet). Si hi hagués a Commons una imatge adient estaria encara millor canviar-la en comptes d'eliminar-la, però crec que no n'hi ha cap.

A més, he proposat a Commons que es reanomeni el fitxer, perquè això és la font de tots els errors. Si d'aqui uns dies ningú ha dit res el canviaré. A més s'hauria de treure de les viquipèdies on sigui, perquè això i el nom del fitxer perpetuen l'error i el tornen a escampar.

Ssola (discussiócontribucions)

És un error a Wikidata, la imatge està inclosa a l'element d:Q2348700 (Vespicula), i la plantilla {{Taxocaixa peix}} agafa la imatge de Wikidata per defecte. Es pot arreglar posant una altra fotografia a l'article (la imatge local preval), però la manera bona d'arreglar-ho és modificant l'element de Wikidata. I l'arrel de la confusió és el nom de la imatge File:Vespicula depressifrons (Wroclaw zoo).JPG, que hi diu Vespicula on sembla que hi hauria de dir Neovespicula.

Ssola (discussiócontribucions)

uops, he sigut més lent ;)

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Si algú hi entén prou o té accés a fonts que permetin confirmar quin peix és li agrairia que deixés un comentari a commons:File talk:Vespicula depressifrons (Wroclaw zoo).JPG. El reanomenament el puc fer jo, però m'agradaria basar-me en alguna cosa més que la descripció del fitxer i l'ús que se'n fa a les viquipèdies.

Resposta a «Fotografia inesperada...»