Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Plantilla "Cita episodi" (ref-episodi?)

6
FranSisPac (discussiócontribucions)

Estic revisant l'article La fi del món (Doctor Who, 2x13) (article del dia) i em trobo que utilitza la plantilla {{cite episode}} que dóna error per no existir. Veig que sí hi és, a part de l'anglès, en bastants altres idiomes. Tindria sentit que, algú que en sàpiga, en faci la versió catalana? Si no la tenim expressament per algun motiu, què la substitueix?

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Fet!. La {{citar ref}} és prou versàtil i es va fer per no inflacionar les plantilles de referències minoritàries com aquesta.

Per cert, hi ha 50 articles més que la reclamen. Si t'hi vols entretenir....

KRLS (discussiócontribucions)

Jo vaig esborrar la redirecció que hi havia a la plantilla perquè on apuntava no disposava dels camps bàsics requerits. Crec que caldria adaptar-la de l'anglès però ho no disposo d'aquest temps.

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Fet! Només he fet la translació de valors per compatibilitat, però no he creat una plantilla "ad-hoc". De moment consta coma obsoleta, però, al menys, els articles existents no tenen error.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Ara detecto que existeix una plantilla {{Citar episodi}} creada per Walden69 desembre passat, però el meu desconeixement del món de les plantilles fa que se m'escapi com encaixa en tot això i si se n'hauria de fer alguna cosa en relació amb la "nova obsoleta".

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Fet!. Eliminada per obsoleta la {{Citar episodi}}. Canviat l'únic article que la feia servir. Gràcies per avisar.