Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

La caixa d'edició em desapareix

8
Resum per Vriullop

Solucionat error de javascript a MediaWiki:Gadget-bkl-check.js

FranSisPac (discussiócontribucions)

Des de fa un temps, a mig procés d'edició, diria que és quan faig una previsualització, em quedo sense la caixa d'edició, cosa que abans no em passava. Algú em pot ajudar amb el diagnòstic (què ho pot causar; què puc haver canviat) i la solució? Gràcies.

Pere prlpz (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Em passa amb Firefox, no amb Chrome; estant registrat, no com anònim; a ca.wiki, no a en.wiki; i no tinc AvatarAvast. Tenim un problema. La consola del navegador diu "ReferenceError: sajax_init_object is not defined". Vés a saber on.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

A mi em passa amb Chrome. Amb Firefox no ho he provat.

FranSisPac (discussiócontribucions)

Confirmo que a mi em passa amb Chrome. Tinc Avast! He intentat l'excepció de "http://*.wikimedia.org/*" segons Tema:Soq7b7ooxzzvczl3 (no sé si bé) però el problema segueix. Per si dóna més pistes, al mateix temps que em desapareix la caixa d'edició se'm desactiva el giny marcador d'enllaços a desambiguacions i diria que també altres ginys. També us passa?

Vriullop (discussiócontribucions)

Em té marejat perquè no em passa sempre. No té res a veure amb Avast. Diria que és el giny marcador de desambiguacions. Proveu desactivant-lo i activant-lo en les preferències, a veure si és això. Quan hi ha un error javascript és normal que deixin de funcionar diverses coses, les funcions que s'haurien d'haver carregat posteriorment.

Vriullop (discussiócontribucions)

Crec que ho he arreglat actualitzant MediaWiki:Gadget-bkl-check.js. Desactiveu a les preferències "Marca els enllaços cap a pàgines de desambiguació", refresqueu el navegador i torneu a activar el giny.

FranSisPac (discussiócontribucions)

@Vriullop, no sé si cal posar-ho aquí (podria fer un "agraeix"), però com a iniciador del tema volia deixar constància de l'agraïment en nom propi... i imagino que del de bastants més "damnificats". Funciona i, a més, amb tots els ginys ressuscitats! Quina millora d'eficiència!