Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

E4024 (discussiócontribucions)

Jo vaig iniciar l'article Costelles (gastronomia) però em sento una mica encallat. Si cadascuna afegeix una frase a l'esborrany tindrem un bon article. Els homes, per descomptat, també poden contribuir. Moltes gràcies a tots des de ja.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Crec que el títol d'aquest missatge és poc neutral, pot considerar-se ofensiu i s'hauria d'esborrar. :S

KRLS (discussiócontribucions)

He canviat el títol del tema perquè, com comentava el Kippelboy, era ofensiu.

E4024 (discussiócontribucions)

No sé què és el que van trobar "agressiu"? Idioma sexista? (Jo sóc home i m'encanten els temes de la cuina, estic segur que a molts homes i dones també.) Mai vaig tenir intenció ni de ser sexista ni agredir ningú. Menys vaig voler iniciar una discussió. Només volia demanar ajuda per desenvolupar un article, gens mes. Si vaig dir alguna cosa que no era correcte ho sento.

KRLS (discussiócontribucions)

Els temes no són ni d'homes ni de dones, sinó de voluntaris. I en un lloc on hi ha molta gent amb ideologies molt dispars em d'intentar ser el màxim curosos possibles. Disculpes acceptades, E4024. Jo t'ajudaria però no tinc bibliografia sobre el tema.

Yeza (discussiócontribucions)

Ho era d'ofensiu, totalment, gràcies Kippelboy i KRLS per arreglar-ho. Per altra banda, veien ara com està l'article, després de unes trenta edicions del mateix redactor i el temps, no seria millor passar-li a un espai seu, usuarificar-li, i que treballi allà, abans de que segueixi in eternum a l'espai principal?

E4024 (discussiócontribucions)

Una altra idea també bona seria que m'ajudessin vostès a desenvolupar el text, no? Si no, m'ho torni si us plau. Moltes gracies.

Resposta a «Dubte sobre gastronomia»