Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Parlance (discussiócontribucions)

Hola! M'atrau molt el tema categorització, però quan em topo amb tasques de recategorització en grup o "massiva", ho deixo estar. M'agradaria saber com es gestionen aquest tipus de tasques per part d'usuaris simples com jo (sense l'ús de bots), o bàsicament si hi ha alguna eina a l'abast d'usuaris com jo per a tals tasques, menys enllà d'escriure un bot senzill i que fos acceptat per la comunitat. En cas que no hi hagi aquest tipus d'eines, agrairia un enllaç per informar-me sobre com funciona l'implementació de bots a la viqui. Com veieu vaig una mica perdut, disculpeu l'ignorància. Salutacions!

Paucabot (discussiócontribucions)

La manera més senzilla és activar el giny cat-a-lot (pestanya Ginys, secció Ginys d'edició) a Especial:Preferències. Abans de fer canvis molt massius comprova que tenguin el consens necessari de la comunitat. Més informació sobre el giny a commons:Help:Gadget-Cat-a-lot.

Parlance (discussiócontribucions)

Gràcies! Volia evitar la paraula "massiva", normalment són grups de 20-30 articles que compleixen un criteri d'inclusió clar per a passar a ser una subcategoria; de moment no vaig més enllà i sobre la marxa he anat aprenent dels errors.

Quant al giny, no hi he trobat el cat-a-lot, sinó únicament el HotCat; suposo que pel cat-a-lot és qüestió d'afegir-lo manualment en cas que HotCat no faci tot el que necessito fer.

Paucabot (discussiócontribucions)

No et surt Cat-a-lot just davall HotCat?

Parlance (discussiócontribucions)

No, dins dels ginys d'edició no surt enlloc. Sota de HotCat apareix un giny sobre referències. Ja el ficaré manualment.

Vriullop (discussiócontribucions)

El Cat-a-lot està disponible només per usuaris autopatrullats. Pots demanar-ho: VP:UA

Paucabot (discussiócontribucions)
Parlance (discussiócontribucions)

Sí! Sempre m'oblido d'afegir els enllaços interwiki... Gràcies.