Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Vriullop/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Resum per Nobita931

Solucionat

Nobita931 (discussiócontribucions)

Manquen referències a Terreny de Concòrdia

Hola ,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Terreny de Concòrdia.

Nobita931 (discussiócontribucions)

Hola, bon dia, només passava per donar-te el avís de que l'article que vas crear (fa 10 anys XD) (Terreny de Concordia) no té fonts primaries molt suficients. Quan vaig veure jo el artícle NO TENIA CAP, pero jo, vaig afegir una, ará et damano que fiquis una mica més perque una tampoc es suficient referencia.

Una salutació

Nobita931 (discussiócontribucions)

Suposso que algú ja t'haura donat l'avís, pero jo et dono el avís de nou per si de cas.

SergiMM (discussiócontribucions)

Disculpeu @Nobita931 i @Vriullop, estava patrullant canvis recents i he passat per aquíː

A l'article Terreny de Concòrdia, després de llegir això, he mirat els interwikis i cap s'hi troben referències, per tant, veig una mica inadequat tants avisos i @Nobita931 la referència que has posat, no crec que serveixi.

Torno a disculparme per ficar-me,

Sergi

Nobita931 (discussiócontribucions)

Ah, ho sento, es que jo no puc mirar TOTS els interwikis/totes les wikis una per una, es que patrullo canvis, de tota manera, no va res malament ho del avís, perque a lo millor la nostra wiki es la primera en posar una reférencia ;) A més, té que haber una al menys de reférencia, perque l'informació del article té que sortir d'algún lloc,.

SergiMM (discussiócontribucions)

@Nobita931, jo també patrullo, eren només dos interwikis, però, coincideixo amb tu que la informació surt d'algun lloc.

Sergi

Nobita931 (discussiócontribucions)

Vale, Ara miro si es que hi ha alguna refériencia válida per algún lloc ^^

Nobita931 (discussiócontribucions)

Per cert, no fa falta que facis Ping al meu nom, recibeixo la notificació igualment.

Nobita931 (discussiócontribucions)

Doncs ho sento, no he trobat cap de les fonts, ja buscaré per google algunes fonts quan jo tingui una mica de temps, ará faré la patrulla, després busco les referencias. Una salutació.

Vriullop (discussiócontribucions)

Com podreu comprendre, no recordo quines fonts vaig usar fa 10 anys, abans de la introducció de les etiquetes de referències. Els interwikis són traduccions posteriors. Probablement era d'algun llibre i no ha de ser difícil trobar més informació en la bibliografia d'Andorra. La veritat, no em ve de gust ara revisar el que vaig escriure fa tant de temps, a no ser que hi hagi algun punt interessant per confirmar o desmentir.

Nobita931 (discussiócontribucions)

Vale, bueno, igualment ja un usuari, ha trobat referencies (SergiMM).

Llegeix aixó.

Salutacions.