Tema de Viquipèdia:La taverna/Tecnicismes

Paputx (discussiócontribucions)

A l'article de Ramon Berenguer III les infotaules polític i comtes es col·loquen de costat. Com ho puc solucionar? En canvi a l'article Alfons el Cast, es col·loquen una sobre l'altre.

Vriullop (discussiócontribucions)

Només hi hauria d'haver una infotaula. La segona, la dels comptes o dels reis, té un contingut de navegació per articles relacionats, no d'informació bàsica sobre el tema de l'article. S'hauria de refer com a navbox a peu de pàgina.

Per la qüestió tècnica, {{Reis de la Corona d'Aragó}} té "class=infobox" i en canvi {{Comtes de Barcelona}} no ho té. Això fa que funcioni alineat, però conceptualment no ho hauria de tenir.

Paputx (discussiócontribucions)

Gràcies, quan tingui una estona miraré a veure si me'n surto a passar-les a navbox

Paputx (discussiócontribucions)

Ja he fet que {{Comtes de Barcelona}} estigui a sota. Però m'he mirat de passar-ho a navbox però no se per on començar perquè no entenc com estan fetes ni d'on treuen la informació aquestes antigues taules. Si algú em dona un cop de mà per estructurar-ho, jo puc fer la feina de picatge.

Paucabot (discussiócontribucions)
Paputx (discussiócontribucions)

Bona aquesta, a mida que vaig afegint la infotaula persona també afegiré aquestes dades que proposes a WD.

Jey (discussiócontribucions)

@Paucabot@Paputx@Vriullop He trobat aquesta discussió antiga. Només comentar-vos que he començat la substitució entenc que segons el consens que expressàveu

Resposta a «Conflicte entre infotaules»